Natiunea MMA

DEEP ii adauga pe Imanari si Nakanishi la primul "Impact" al lui 2011
27/01/2011

Ieri, promotia japoneza DEEP a facut cateva adaugari la primul fight card al acestui an, "52 Impact", anuntand patru lupte pentru gala ce va avea loc pe 25 februarie in Korakuen Hall in Tokyo.

Campionul categoriei cocos a DEEP, Masakazu Imanari urma sa lupte cu putin cunoscutul sud-coreea Jae Hun Moon in gala promotiei "Mayhem in Macau", anulata in cele din urma din motive nu foarte clare, dar acum va da piept cu fostul star al Shooto "Iron" Hiroshi Nakamura intr-o confruntare ce nu va conta pentru titlu.

In aceeasi seara, asul de la semi-grea, Yoshiyuki Nakanishi, care urmeaza sa slabeasca pana la categoria mijlocie, va urca in ring impotriva fostului campion al DEEP, Ryuta Sakurai.

La feminin, Saori Ishioka va avea sansa de a isi razbuna infrangerea suferita in fata sud-coreencei Seo Hee Ham, care a invins-o intr-o gala a Smackgirl in 2008.

Si tot la categoria cocos, Tatusmitsu Wada va incerca sa profite de elanul oferit de victoria in fata lui Takeshi Numajiri din decembrie, luptand impotriva lui Kasuya Sakai.

Sursa - www.sherdog.com

 
magazin de tricouri mma k1 fight rei fight club - club de mma mures mma fan troops - articole sportive clubul sportiv one heart brasov real combat fight club

home    despre    istoric mma    clasamente luptatori    mma in romania    video    stiri    forum    contact    site map
web design softconcept    electronic components    pizzerie mures   

Copyright © 2009-2012 Natiunea MMA