Natiunea MMA

Cyborg viseaza la un duel cu Doamna de Fier
19/04/2017  Desi nu este inca nimic oficial, Cristiane Justino a anuntat ca va lupta pentru titlul mondial la categoria pana impotriva lui Germaine de Randamie in cadrul galei UFC 214. Cu toate ca "Cyborg" a postat acest lucru atat pe contul de Twitter, cat si pe cel de Instagram, informatii in acest sens fiind disipate de mai multe surse, UFC nu a confirmat oficial intalnirea.
  “Pe 29 iulie voi avea primul meci din UFC in SUA”, scrie Cris. “Sunt incantata de aceasta oportunitate si abia astept confruntarea cu Germaine. Chiar daca fanii nostri nu mai credeau intr-un asemenea duel, iata ca a venit ziua pentru singurul meci care conteaza”, a precizat Justino.
  Brazilianca de 31 de ani a luptat de doua ori in Octogon, repurtand victorii prin KO tehnic la pumni in fata lui Leslie Smith si a Linei Lansberg. De la debutul sau in circuitele profesioniste de MMA, cand a fost invinsa de Erica Paes, Cris Justino nu a mai pierdut nici o partida, avand la activ nu mai putin de 17 succese.
  De partea cealalta, Germaine de Randamie a cucerit centura suprema in urma unei victorii cel putin dubioase prin decizie unanima in fata lui Holly Holm. Dupa meci, olandeza in varsta de 32 de ani a declarat ca este accidentata la mana si vrea sa se recupereze inainte de a-si apara titlul. In momentul de fata, nu se stie daca “The Iron Lady” ar putea lupta in gala de la finele lunii iulie.
  Oricum, situatia evenimentului de la Centrul Honda din Anaheim (California) este neclara. Nici o lupta nu a fost anuntata în mod oficial, dar președintele UFC, Dana White, a spus recent ca un eventual cap de afis l-ar putea constitui disputa dintre campionul Jon Jones si challengerul Daniel Cormier pentru centura la categoria grea.

 Vlad Amariei-www.natiuneaMMA.ro

 Sursa
magazin de tricouri mma k1 fight rei fight club - club de mma mures mma fan troops - articole sportive clubul sportiv one heart brasov real combat fight club

home    despre    istoric mma    clasamente luptatori    mma in romania    video    stiri    forum    contact    site map
web design softconcept    electronic components    pizzerie mures   

Copyright © 2009-2012 Natiunea MMA