Natiunea MMA

Cyborg isi pastreaza titlul
05/03/2018  Cristiane Justino a facut-o KO la pumni pe Yana Kunitskaya in capul de afis al galei UFC 222 de la Las Vegas, pastrandu-si titlul de campioana la categoria pana. Meciul a fost destul de usor pentru Cris, avand in vedere ca s-a terminat prematur, chiar din runda inaugurala. In varsta de 32 de ani, Justino a ajuns la a 20-a victorie din cariera si e in continuare invincibila in cele 5 partide sustinute in Octogon. De partea cealalta, campioana Invicta la categoria cocos, Yana Kunitskaya ramane cu gustul amar al debutului cu o infrangere in UFC.
  Surpriza serii a constituit-o esecul lui Frankie Edgar in fata lui Brian Ortega, desemnat, alaturi de “usorul” Alexander Hernandez, performerul noptii. Visand sa-l infrunte pe campionul Max Holloway, Edgar s-a trezit facut KO la pumni de Ortega cu putin timp inainte de gongul de final al primei runde si s-a indepartat de telul de a se bate pentru centura de la categoria pana. In timp ce Ortega a ajuns la al 6-lea succes la rand in UFC, Edgar a inregistrat prima infrangere prin KO.
  Intr-un meci foarte echilibrat la categoria cocos, Sean O’Malley s-a impus, prin decizie unanima, in fata lui Andre Soukhamthath. „Sugar”  si-a adjudecat a doua victorie in UFC in tot atatea meciuri disputate si este neinvins in cariera (10-0 la general). De altfel, confruntarea celor doi a fost desemnata “Lupta Noptii”, combatantii fiind rasplatiti cu cate 50.000 de dolari.
  Intr-un duel al “greilor”, Andrei Arlovski a intrunit voturile celor trei arbitri si l-a depasit prin decizie unanima pe Stefan Struve, caruia i-a produs al doilea esec la rand, in timp ce, intr-o alta partida de pe cardul principal de lupta, la categoria cocos fete, Ketlen Vieira a trecut la limita, cu un triplu 29-28, de Cat Zingano.
  Peste 12.000 de spectatori au urmarit live showul de la T-Mobile Arena, incasarile cifrandu-se la aproape 1,4 milioane de dolari. In privinta luptatorilor, cei mai multi bani i-au revenit lui Cris “Cyborg” (o jumatate de milion de dolari), ea fiind urmata de Andrei Arlovski (275.000 de dolari) si Brian Ortega (200.000 de dolari, jumatate din ei fiind bonus).

 Sursamagazin de tricouri mma k1 fight rei fight club - club de mma mures mma fan troops - articole sportive clubul sportiv one heart brasov real combat fight club

home    despre    istoric mma    clasamente luptatori    mma in romania    video    stiri    forum    contact    site map
web design softconcept    electronic components    pizzerie mures   

Copyright © 2009-2012 Natiunea MMA