Natiunea MMA

Cyborg Santos se retrage din meciul cu Paul Daley din cauza unei accidentări
25/06/2011

O accidentare la umăr l-a forțat pe Evangelista "Cyborg" Santos sa renunțe la lupta din Strikeforce de pe 30 Iulie īmpotriva bombardierului britanic Paul Daley.

Lupta Daley-Santos a fost anunțată acum două săptămāni, și a fost o adăugare așteptată cu mare interes pentru cardul de la Hoffman Estates, Illinois. Cei doi sunt cunoscuți ca doi dintre cei mai feroce luptători din divizia Semi Mijlocie, cum Santos a cāştigat 11 din cele 18 victorii din cariera sa prin knock-out, iar Daley are si el 20 din 27 prin KO.

Cum rămāne doar o lună pana la meci, exista opțiuni limitate de īnlocuire. O posibilitate este neīnvinsul Tyron Woodley, care nu are nimic programat la ora actuală. Luna trecuta, Woodley a spus că el speră sa revină īn iulie si ar prefera un meci cu Daley. Deși lupta nu s-a materializat atunci, managerul lui a spus mai tārziu ca Woodley se antrenează si va fi pregătit īn cazul īn care va apărea un loc si pentru el.

Daley (27-10-2) vine după o īnfrāngere prin TKO īn prima runda administrata de Nick Diaz īntr-un meci pentru centura din luna aprilie. După aceea, Diaz a eliberat centura ca să se mute īn UFC și sa lupte cu Campionul Georges St-Pierre. Cu Diaz plecat, divizia este īntr-o stare de transformare, și Daley este din nou īn cursa pentru aur. Acum, tot ce are nevoie este un adversar pentru luna iulie și o șansă pentru a dovedi acest lucru.

Evenimentul Strikeforce are ca main event meciul dintre Fedor Emelianenko si Dan Henderson.

Sursa
magazin de tricouri mma k1 fight rei fight club - club de mma mures mma fan troops - articole sportive clubul sportiv one heart brasov real combat fight club

home    despre    istoric mma    clasamente luptatori    mma in romania    video    stiri    forum    contact    site map
web design softconcept    electronic components    pizzerie mures   

Copyright © 2009-2012 Natiunea MMA