Natiunea MMA

Curt Warburton vs Jake Murphy pentru titlul categoriei usoara in gala BAMMA 13
17/07/2013Veteranul UFC Curt Warburton va concura pentru Asociatia Britanica de Arte Martiale Mixte la categoria usoara in cadrul evenimentului din 14 Septembrie.

Acesta va avea loc la Birmingham National Indoor Arena, si ii vom putea vedea de asemenea pe Jason Jones intr-o confruntare cu Max Nunes pentru titlul categoriei semigrele. Main card-ul serii se va difuza live pe AXS TV in SUA, iar tot aici il vom putea vedea pe veteranul Bellator Jim Wallhead concurand cu Eddy Ellis de la “Ultimate Fighter” pentru titlul categoriei semimijlocii.

Warburton, campion Lonsdale British la categoria usoara, detine un record de 5 victorii consecutive. “The War” a concurat de 3 ori pentru UFC in 2011, avand un record de 1-2. De atunci a fost de neinvins, ultima victorie fiind asupra lui Steven Ray in BAMMA 12 ce a avut loc in Martie.

“Astept cu nerabdare sa lupt pentru titlul mondial, mai ales in conditiile in care am un oponent foarte puternic”, a declarat Warburton intr-un comunicat de presa. “Fiind deja campion al Lonsdale British, abia astept sa fiu campion mondial al BAMMA”.

Intre timp, Murphy intra in competitie avand 4 victorii consecutive. Americanul a avut debutul in BAMMA in Martie anul trecut, infrangandu-l pe David Round. In urma acestui triumf, Murphy are la activ 3 victorii in afara organizatiei, ultima fiind in 29 Iunie, cand l-a infrant pe Tony Hervey sub bannerul Global Warrior Challenge.

Sursamagazin de tricouri mma k1 fight rei fight club - club de mma mures mma fan troops - articole sportive clubul sportiv one heart brasov real combat fight club

home    despre    istoric mma    clasamente luptatori    mma in romania    video    stiri    forum    contact    site map
web design softconcept    electronic components    pizzerie mures   

Copyright © 2009-2012 Natiunea MMA