Natiunea MMA

Curs formare instructori de Krav-Maga la Cluj Napoca
23/03/2012

Perioada: 22-29 aprilie 2012
Locaţia: Cluj-Napoca, România
Cursul va fi condus de Marele Maestru Yaron LICHTENSTEIN (9DAN), fondatorul Şcolii BUKAN de Krav-Maga şi succesorul lui Imi Lichtenfeld.

Şcoala BUKAN este singura şcoală de Krav-Maga care predă nemodificate tehnicile şi principiile inventate de Imi Lichtenfeld (creatorul Krav-Maga), oferindu-le astfel eficienţă maximă elevilor săi. Cursul este organizat de către filiala din România a Şcolii BUKAN.

Participarea va fi internațională: se poate înscrie orice persoană din România sau din străinătate. Organizatorii îşi rezervă dreptul de a refuza persoanele care nu sunt compatibile cu statutul de instructor al Şcolii BUKAN. Predarea se va face în limba engleză, cu posibilitatea de traducere simultană în limba română.

Sunt invitaţi inclusiv cei care doresc să înveţe Krav-Maga doar pentru ei înşişi, de la cel mai bun maestru din lume, chiar dacă nu doresc să predea ulterior!

NU este necesar ca participanţii să aibă experienţă anterioară în Krav-Maga sau în vreo altă artă marţială! Toate principiile şi tehnicile vor fi explicate detaliat, pe înţelesul tuturor, pornind de la zero. Predarea va fi adaptată astfel încât toţi cursanţii - indiferent de experienţa anterioară sau de condiţia fizică - să reuşească să asimileze cunoştinţele şi deprinderile necesare.

În timpul antrenamentelor zilnice de câte 8 ore vor fi predate toate tehnicile corespunzătoare centurilor galbenă, portocalie şi verde. Se va insista atât pe asimilarea corectă a tehnicilor şi principiilor din Krav-Maga, cât şi pe modalitatea de predare a acestora. Antrenamentele se vor desfăşura în kimono alb, în picioarele goale. Fiecare participant îşi va aduce propriul kimono alb (de karate sau judo) și centurile necesare (albă şi verde).

Toţi participanţii vor primi centura verde şi diploma de instructor. Absolvenţii nu vor fi obligaţi în nici un fel să predea Krav-Maga după terminarea cursului. Diploma de instructor este acordată pe viață: NU va fi necesară reînnoirea acesteia în timp sau la examenele pentru centurile superioare!

Absolvenţii se vor putea pregăti ulterior participând la cursurile regulate din localitățile lor sau la cursurile intensive care vor fi organizate în viitor. Centurile superioare se vor obține prin participarea la examenele și cursurile pe care Şcoala BUKAN le va organiza în România sau în străinătate.

Deoarece cea mai bună metodă de a evolua în Krav-Maga este prin predare, absolvenţii vor primi tot suportul Marelui Maestru Yaron LICHTENSTEIN şi al lui László PETHŐ pentru deschiderea propriilor şcoli de Krav-Maga. Activitatea de predare a noilor instructori va fi recunoscută de Şcoala BUKAN doar dacă aceştia vor preda nemodificate tehnicile din Krav-Maga şi vor respecta principiile şi regulile Şcolii BUKAN. Instructorii vor avea independență financiară completă: NU există nici un fel de obligație financiară ulterioară față de BUKAN România sau Internațional!

Taxa de participare este de 800 EUR / persoană. Este cea mai mică sumă pe care o puteți plăti pentru a deveni instructori de Krav-Maga, indiferent de școala care vă acreditează și de locul de desfășurare al cursului! Solicitați-ne fișa de înscriere, iar apoi trimiteți-ne-o completată prin e-mail sau fax. După aprobarea înscrierii va trebui să plătiți cât mai repede un avans de minim 200 EUR, restul putând fi plătiți oricând până la începerea cursului.

Taxa de participare acoperă costul antrenamentelor, gustările din pauze şi diploma acordată. Toate celelalte costuri ale participanţilor (transport, cazare, masă etc.) vor fi suportate de către aceştia.

Persoana de contact: László PETHŐ, Telefon: 0744-866.368, E-mail: office@krav-maga.ro.
magazin de tricouri mma k1 fight rei fight club - club de mma mures mma fan troops - articole sportive clubul sportiv one heart brasov real combat fight club

home    despre    istoric mma    clasamente luptatori    mma in romania    video    stiri    forum    contact    site map
web design softconcept    electronic components    pizzerie mures   

Copyright © 2009-2012 Natiunea MMA