Natiunea MMA

Cupa Rapid, la editia a treia
29/08/2017  Sala Rapid din capitala va gazdui sambata, 2 septembrie, intre orele 9 si 19, editia a III-a a Cupei Rapid la Karate. Competitia se adreseaza copiilor, cadetilor, juniorilor si seniorilor si este organizata de Clubul Sportiv Rapid Bucuresti si Asociatia Clubul Sportiv Karate Rapid, in colaborare cu Federatia Romana de Karate.
  Este un prilej foarte bun pentru testarea sportivilor care urmeaza sa participe la competitiile nationale si internationale, in special a celor care vor reprezenta Romania la Campionatul Mondial de Karate Goju Ryu de la Bucuresti, din perioada 14-17 septembrie.
  Sambata, la ora 8, este programat cantarul oficial (plus inscrierea sportivilor si verificarea legitimatiilor si a vizelor medicale), urmat la 8:30 de sedinta tehnica pentru antrenori si arbitri. Meciurile vor debuta la ora 9 pentru toate categoriile. Festivitatile de premiere vor avea loc de la orele 13, respectiv 18:30.
  Taxele de participare sunt: 70 lei / sportiv / proba; 50 lei / sportiv / a doua proba; 40 lei / sportiv / a treia proba; 30 lei / sportiv / a patra proba.
  In functie de numarul de participanti inscrisi exista posibilitatea ca programul competitiei sa fie modificat. Categoriile care nu vor avea minimum 3 sportivi inscrisi vor fi comasate.
  Premiile constau in diploma si medalii pentru primii trei clasati. De asemenea, vor fi acordate cupe pentru cluburile laureate.
  Inscrierea sportivilor se poate face pana cel tarziu joi, 31 august 2017, ora 22, prin e-mail la djmihaela@yahoo.com.

 Vlad Amariei-www.natiuneamma.ro
magazin de tricouri mma k1 fight rei fight club - club de mma mures mma fan troops - articole sportive clubul sportiv one heart brasov real combat fight club

home    despre    istoric mma    clasamente luptatori    mma in romania    video    stiri    forum    contact    site map
web design softconcept    electronic components    pizzerie mures   

Copyright © 2009-2012 Natiunea MMA