Natiunea MMA

Cupa Muresul CIS Gaz 2017
19/09/2017  ACS Samuraii Florii de Cires Voiniceni organizeaza pe 21 octombrie 2017, la Sala Sporturilor din Tirgu-Mures, in colaborare cu Directia Judeteana pentru Sport si Tineret Mures, editia a VII-a a traditionalei intreceri de judo.
  Competitia se adreseaza sportivilor angrenati in categoriile de varsta de la U9 pana la U13.   
  Concursul se va derula dupa regulamentul Federatiei Romane de Judo, pe 6 suprafete de lupta, toleranta maxima admisa la cantar fiind de 0,5 kg.
  Taxa de participare este de 25 lei/sportiv pentru judoka romani, respectiv 10 euro/sportiv pentru concurentii straini. Un judoka nu poate concura la doua categorii diferite de greutate sau de vārsta.
  Podiumul va fi rasplatit cu medalii si diplome, iar castigatorii vor fi recompensati si cu premii in bani.
  Participantii pot opta pentru oferta de cazare/masa propusa de gazdele intrecerii, la pensiuni de 2 si 3 stele, preturile variind intre 65 si 75 de lei pe zi.
  De asemenea, organizatorii fac apel la antrenorii cluburilor din concurs sa includă in delegație minimum un arbitru de judo.
  Inscrierile se fac pana pe 16 octombrie 2017, in limita a 600 de sportivi.
  La editia de anul trecut a Cupei Muresul CIS Gaz au luat parte judoka din 9 tari.

 Vlad Amariei-www.natiuneamma.ro
magazin de tricouri mma k1 fight rei fight club - club de mma mures mma fan troops - articole sportive clubul sportiv one heart brasov real combat fight club

home    despre    istoric mma    clasamente luptatori    mma in romania    video    stiri    forum    contact    site map
web design softconcept    electronic components    pizzerie mures   

Copyright © 2009-2012 Natiunea MMA