Natiunea MMA

Cupa Moldovei de MMA Amator, pe 11 octombrie la Barlad
06/10/2014Pe 11 octombrie, orasul Bârlad va găzdui Cupa Moldovei de MMA Amator. Este a III-a cupă care se desfăsoară în România sub egida IMMAF, pe reguli de amatori.

Acest eveniment este organizat de Clubul Tei Shi Do Ko Bârlad, condus de către Mazilu Bogdan și coincide cu a 3 -a editie de MMA organizată în zona Moldovei.

Suportul pentru acest eveniment, ce ține de suprafața de concurs, comisia de arbitrii,  sunt oferite de Clubul  Sportiv  AGON, reprezentant oficial al Federației Internațională de MMA  – IMMAF “International Mixed Arts Federațion”.

 

Regulamentul de competitie MMA Amator sub egida IMMAF

http://rmmaf.org/despre-rmmaf/regulament-immaf/

 

Reguli de participare:

1)   Participanții trebuie să facă parte dintr-un club “afiliat” prin adeziune de susținere în scopul înființării ramurii de sport MMA în România ca disciplină de sine stătătoare, aceasta va fi depusă la Ministerul Tineretului și Sportului;

2)   Sportivul trebuie să aibă asupra lui un act de identitate;

3)   Trebuie să aibe 16 ani împliniti;

4)   Să aibă dovada analizeleor de sânge;

5)   Să aibă adeverință de la medicul sportiv;

6)   Să prezinte corect palmaresul sportiv ( istoricul meciurilor efectuate până acum în alte stiluri de contact).

Echipament de luptă obligatoriu:

–   bandaje

–   mănusi de MMA – oferite de organizator;

–   tibiere – oferite de organizatori;

–   proteză dentară detinută de către sportiv;

–   cochilie.

–   cască cu grilaj (doar la U18, categoria 16 -18 ani)

 

Echipament optional seniori:

    căsti de protecție – oferite de organizatori;
    pieptare – fete, oferite de organizatori.

Pentru mai multe detalii vă rugam sa ne contactati la numerele: 0724204245 – George Stanciu

E-mail: contact@rmmaf.org

Pagina de facebook: https://www.facebook.com/events/532419493569028/

Este o prima etapă din 5 programate, care vor avea loc până la următorul Campionat Mondial de MMA, miza participării la aceste etape fiind asigurarea pachetului de participare la Campionatul Mondial de MMA, în funcție de punctajul obtinut de sportiv și în măsura fondurilor adunate din sponsorizări.

Anul acesta, cea mai mare parte din costurile pentru participarea la Campionatul Mondial de MMA 2014 din Las Vegas, SUA, la care România a participat cu 7 sportivi, 2 antrenori și un arbitru oficial a fost asigurată în mare parte din fondurile de sponsorizare.

Această Competitie are caracter OFICIAL și face parte din calendarul competitional depus la Ministerul Tineretului și Sportului, la dosarul de recunoastere a practicării ramurii de sport MMA,  în conformitate cu Legea 69/2000 și HG 884/2001, Cap VII, Art. 27 și asteaptă vizionare din partea Comisiei de recunoștere pe ramuri de sport.

COMUNICAT DE PRESAmagazin de tricouri mma k1 fight rei fight club - club de mma mures mma fan troops - articole sportive clubul sportiv one heart brasov real combat fight club

home    despre    istoric mma    clasamente luptatori    mma in romania    video    stiri    forum    contact    site map
web design softconcept    electronic components    pizzerie mures   

Copyright © 2009-2012 Natiunea MMA