Natiunea MMA

Cupa ARMURA la Kickbox, pe 5-6 aprilie la Tirgu Mures
05/03/2014In perioada 5-6 aprilie, in frumosul Oras al Florilor de pe raul Mures, prietenii nostri de la ARMURA in colaborarea cu Clubul Sportiv Dracones din localitate organizeaza prima editie a Cupei ARMURA la Kickbox. Competitia este deschisa tuturor iubitorilor de arte martiale legitimati la un club care vor sa concureze pe regulile acestei discipline.

Cupa va fi gazduita de Sala Polivalenta din localitate, si va cuprinde doua stiluri, Kickbox Light-kick dedicat copiilor si juniorilor de 4-16 ani, si Kickbox K-1 unde pot participa juniori de 16-18 ani si seniori de peste 18 ani. Kick-light-ul se va desfasura pe tatami, in timp ce ramura de K-1 va avea loc in ringul de box. In data de 5 aprilie vor avea loc calificarile si sferturile de finala, in timp ce 6 aprilie va fi momentul in care se vor decide rezultatele semi-finalelor si mai ales ale Finalelor categoriilor de greutate.

ARMURA pune la bataie nu doar cupele, medaliile si diplomele de particiapare de acum devenite traditionale, dar si echipamente profesionale de arte martiale oferite castigatorilor Finalelor.

Regulamentul care va guverna aceasta competitie este cel oficial WAKO, cu un singur genunchi permis la corp in clinch sau in lupta si fara lovituri de genunchi la cap, o prevedere introdusa pentru a evita accidentarile serioase care pot aparea, avand in vedere ca participantii sunt sportivi amatori. Echipamentele de protectie obligatorii sunt tibierele, cochilia, manusi de box de minim 10 oz si casca.

Numeroase cluburi din intreaga tara, de la Baia Mare, Timisoara, Deva, Cluj, Gherla, Radauti, Onesti, Costanta, Bistrita Bucuresti sau Sibiu, dar si e serie de cluburi locale si-au anuntat deja interesul pentru acest evenimente, asa ca organizatorii se asteapta la o participare foarte numeroasa, cu sportivi de toate varstele si de toate nivelele de experienta.

Pentru mai multe detalii legate de conditiile de participare, documentatie, cazare etc. puteti vedea pagina evenimentului pe Facebook aici - https://www.facebook.com/events/1425606061015057/ sau puteti folosi datele de contact email - horia@sportlife.ro si telefon - 0721.334.772 Horia Ciocan.magazin de tricouri mma k1 fight rei fight club - club de mma mures mma fan troops - articole sportive clubul sportiv one heart brasov real combat fight club

home    despre    istoric mma    clasamente luptatori    mma in romania    video    stiri    forum    contact    site map
web design softconcept    electronic components    pizzerie mures   

Copyright © 2009-2012 Natiunea MMA