Natiunea MMA

Cupa ARMURA la Kickbox, in 15-16 octombrie la Targu Mures
20/09/2016
Brandul romanesc de arte martiale ARMURA, in parteneriat cu clubul sportiv Gombos Martial Arts si sub patronajul federatiei Romane de Arte Martiale de Contact, organizeaza in zilele de 15 si 16 octombrie, la Sala Sporturilor din Tirgu-Mures, editia a III-a a Cupei ARMURA la kickbox.
   
La intrecere sunt asteptati practicanti de kickbox din intreaga tara. Editiile precedente ale Cupei ARMURA au adunat la start circa 400 de participanti de la 30 de cluburi din tara.
   
La fel ca in anii trecuti, competitia de la Tirgu-Mures se adreseaza atat copiilor si juniorilor mici, care vor lupta in regim kick light pe tatami, cat si juniorilor mari si seniorilor, care se vor intrece in ring dupa regulile K-1.
   
Cantarul oficial este programat sambata, 15 octombrie, la ora 8. Doua ore mai tarziu are loc sedinta tehnica. Intrecerea propriu-zisa incepe la ora 10 si 30 de minute.Intrarea este libera.

Fiecare concurent trebuie sa aiba asupra lui legitimatia vizata la zi (orice club sau federatie de profil), viza medicala (de catre un medic sportiv), declaratia pe propria raspundere (in cazul adultilor), declaratia cu acordul parintilor (pentru minori) si declaratia pe propria raspundere a antrenorului. De asemenea, participantii trebuie sa completeze formularul de inscriere si sa aiba obligatoriu echipamentul de lupta si specific.

Copiii cu varste sub 14 ani si juniorii mici (14-16 ani) pot concura la categoriile de greutate: -20 kg, -25 kg,  -30 kg, -35 kg, -40 kg, - 45 kg, -50 kg, -55 kg, -60 kg, -65kg, -70 kg, -75 kg, -80 kg si +80 kg. In cazul copiilor, se va tine cont si de varstele competitorilor: 4-6 ani, 6-8 ani, 8-10 ani, 10-12 ani, respectiv, 12-14 ani.

In ce priveste juniorii mari si seniori, categoriile de greutate sunt: -50 kg, -55 kg, -60 kg, -65kg, -70 kg, -75 kg, -80 kg, -85 kg, -90 kg, -95 kg si +95 kg.

Daca se vor constata diferente intre greutatea declarata la inscrierea in competitie si cea confirmata de cantar, se va percepe o taxa de 50 de lei pentru inscrierea sportivului la categoria la care se incadreaza.

Pentru orice contestatie se percepe o taxa de 100 de lei.

Toti participantii sunt obligati sa foloseasca tibiere, cochilie, casca si manusi. Regulamentul permite folosirea unui singur genunchi la corp, in clinci sau in lupta.

Taxa de inscriere este de 35 de lei plata anticipata pana in data de 9 octombrie si de 50 de lei dupa aceasta data. Tot duminica, 9 octombrie 2016, este si data limita de trimitere a listelor de competitori.

Cazarea se face in camere de 2-3 locuri, cu baie privata, si include micul dejun. In functie de gradul de lux dorit, tarifele sunt 60 de lei de persoana la hotel de doua stele, 65 de lei de persoana la trei stele, respectiv, 75 de lei de persoana la hotel de 4 stele.

Parintii care doresc sa isi insoteasca odraslele vor beneficia de aceleasi tarife de cazare. In plus, la cerere, contra cost, se poate organiza Meniul Zilei pentru mesele de pranz din cele doua zile de competitie.

Castigatorii primelor trei locuri vor fi premiati cu echipament de arte martiale Armura iar campionii se vor alege si cu binemeritatele trofee. Organizatorii au pregatit si premii individuale speciale. In plus, toti participantii vor fi rasplatiti cu diplome si medalii.
 
Partenerii principali ai editiei a III-a a Cupei Armura de la Tirgu-Mures sunt Herlitz Romania si trops.ro, iar partener media principal este www.natiuneaMMA.ro.
   
Informatii suplimentare despre Cupa Armura gasiti la numarul de telefon 0731-014.128 sau la adresa de e-mail bogdan@sportlife.ro. Va asteptam cu drag la Targu Mures.

Echipa ARMURA
magazin de tricouri mma k1 fight rei fight club - club de mma mures mma fan troops - articole sportive clubul sportiv one heart brasov real combat fight club

home    despre    istoric mma    clasamente luptatori    mma in romania    video    stiri    forum    contact    site map
web design softconcept    electronic components    pizzerie mures   

Copyright © 2009-2012 Natiunea MMA