Natiunea MMA

Cupa Cetatuia Luncavitei, gata de start
11/04/2018


  Sute de copii si juniori de la cluburi din intreaga tara sunt asteptati sambata, 21 aprilie, de la ora 10, in Sala de Sport “Teohare Coca-Cozma” din comuna tulceana Luncavita , la editia a patra a renumitei intreceri de Karate Kyokushin.
  Competitia este organizata de Nippon Budo Sport Romania (Sensei Nicolae Panuta), sub egida Federatiei Romane de Karate Kyokushin si cu sprijinul Primariei Luncavita si al Directiei Judetene pentru Sport si Tineret Tulcea.
  Concursul va avea doua probe, kata si kumite (full contact), premiantii urmand sa fie rasplatiti cu medalii, diplome si trofee.
  La recent incheiatele Campionate Nationale Unificate de Karate Kyokushin, sportivii pregatiti de Panuta au cucerit 13 titluri de campion, obtinand si 11 medalii de argint si 5 de bronz. Concursul de la Galati a reprezentat o foarte buna verificare a celor care vor reprezenta tara noastra la Campionatul Mondial din Kazahstan si la Campionatul European gazduit de Suedia.

                                                                             Natiunea MMA
magazin de tricouri mma k1 fight rei fight club - club de mma mures mma fan troops - articole sportive clubul sportiv one heart brasov real combat fight club

home    despre    istoric mma    clasamente luptatori    mma in romania    video    stiri    forum    contact    site map
web design softconcept    electronic components    pizzerie mures   

Copyright © 2009-2012 Natiunea MMA