Natiunea MMA

Cub Swanson primeste revansa cu Frankie Edgar
21/03/2018


  Cei doi se vor bate, in cadrul categoriei pana, in gala UFC Fight Night 128. Revansa este confirmata din mai multe surse, dar nu a fost oficializata inca de UFC.
  Prima confruntare dintre cei doi a fost de bun augur pentru Edgar. Succesul sau a fost rasplatit cu “Performanta noptii” dupa ce “The Answer” s-a impus, in runda a cincea, printr-o ghilotina spectaculoasa care i-a adus si binemeritatul bonus financiar. Ambii luptatori vin dupa  o infrangere suferita in fata lui Brian Ortega. Daca Edgar a fost facut rapid KO, chiar in runda inaugurala, Swanson a rezistat, in decembrie anul trecut, doua reprize, recunoscandu-se invins prin submisie. Totusi, se anunta o partida echilibrata, avand in vedere experienta, valoarea si palmaresul celor doi (22 de victorii, 6 infrangeri si o remiza pentru Edgar, respectiv, 25 de succese si opt infrangeri in dreptul lui Swanson).
  Gala UFC Fight Night 128 va avea loc pe 21 aprilie, la Sala Boardwalk din Atlantic City, New Jersey (Statele Unite ale Americii). Capul de afis il reprezinta duelul de la categoria usoara dintre Kevin Lee si Edson Barboza. Pe cardul principal mai figureaza si disputa recent anuntata de la categoria grea dintre Chase Sherman si Justin Willis.

 Sursa
magazin de tricouri mma k1 fight rei fight club - club de mma mures mma fan troops - articole sportive clubul sportiv one heart brasov real combat fight club

home    despre    istoric mma    clasamente luptatori    mma in romania    video    stiri    forum    contact    site map
web design softconcept    electronic components    pizzerie mures   

Copyright © 2009-2012 Natiunea MMA