Natiunea MMA

Cu McGregor era altfel
26/02/2018  UFC se pregateste de gala din 3 martie al carei cap de afis il constituie disputa feminina de la categoria pana dintre Cris “Cyborg” si Yana Kunitskaya. In evenimentul co-principal se vor infrunta Frankie Edgar si Brian Ortega, un duel cel putin decent. Doar ca anvergura acestui show putea fi alta.
  Conor McGregor a afirmat deunazi, pe Instagram, ca a facut demersuri pentru a lupta in gala din Nevada, insa a fost refuzat. “Notorious” a spus ca, dupa retragerea campionului Max Holloway, accidentat la glezna, a incercat sa salveze oarecum situatia si s-a autopropus drept adversar al lui Frankie Edgar, insa totul a fost in zadar. “Sunt ratiuni financiare la baza refuzului celor din UFC”, a scris McGregor, dezamagit de atitudinea promotorului de arte martiale mixte.
  Practic, UFC isi motiveaza atitudinea prin timpul foarte putin avut la dispozitie pentru a putea genera castigurile banesti dorite. E de inteles daca luam in calcul ca orice aparitie a lui McGregor, chiar si in afara custii, suscita un interes enorm.
  Vom vedea daca seful UFC, Dana White, se va tine de cuvant si-l va programa pe irlandez intr-o gala ulterioara. Cert este ca evolutiile sale lipsesc fanilor MMA cu atat mai mult cu cat celebrul “meci al secolului” cu Floyd Mayweather a lasat un gust amar multora dintre ei. 

 Sursa
magazin de tricouri mma k1 fight rei fight club - club de mma mures mma fan troops - articole sportive clubul sportiv one heart brasov real combat fight club

home    despre    istoric mma    clasamente luptatori    mma in romania    video    stiri    forum    contact    site map
web design softconcept    electronic components    pizzerie mures   

Copyright © 2009-2012 Natiunea MMA