Natiunea MMA

Crys Cyborg se antreneaza in Jiu-Jitsu cu Andre Galvao
10/04/2011

Recunoscuta pentru agresivitatea muay-thai-ului sau, Crys Cyborg acorda atentie si celeilalte componente a mma-ului modern, lupta la sol, antrenandu-se la sala dublui campion mondial de bjj, Andre Galvao, in San Diego, California.

Din moment ce organizatia Strikeforce nu i-a programat inca o lupta, Crys profita de timp si isi perfectioneaza tehnica. "Un atlet se poate antrena zilnic, nu doar cand are programat un meci. Nu stiu cand voi lupta, dar voi continua sa ma antrenez, cred ca inca mai am destule de invatat. Imi place jiu-jitsu, dar prefer sa lovesc. Totusi, sportul a evoluat, asa incat nu poti exclude nici o posibilitate. Trebuie sa te antrenezi mai mult pe partea mai slaba, iar la mine este lupta la sol. Daca va aparea ocazia de a submite adversarul, o voi face."

Intrebata cum vede viitorul si cum se mentine in forma, campioana Strikeforce a declarat: "Ei bine, lucrez cu Alejarra pe partea  de conditionare, Andrea ma ajuta cu bjj-ul iar sotul meu (Evangelista Santos) ma antreneaza in cusca specific mma-ului. De asemenea, am inceput sa practic wrestling si box deoarece imi place si am nevoie. In timpul taberei de pregatire pentru o lupta nu imi pot perfectiona tehnicile deoarece trebuie sa dau jos cateva kilograme. E un lucru extraordinar ca UFC a cumparat Strikeforce, divizia feminina va creste, sunt multe luptatoare bune in lume care vor confirma in curand".

In incheiere, luptatoarea braziliana a transmis un mesaj pentru conationalii sai. "Imi lipsiti mult baieti. As vrea sa trimit toate gandurile bune celor de la Chute Box, ii anunt totodata ca voi deschide aici (San Diego) o ramura a celebrei academii. Vreau sa lupta cat mai repede, imi doresc sa asigur o reprezentatie buna pentru toti fanii mei."

Sursa - www.tatame.com

 
magazin de tricouri mma k1 fight rei fight club - club de mma mures mma fan troops - articole sportive clubul sportiv one heart brasov real combat fight club

home    despre    istoric mma    clasamente luptatori    mma in romania    video    stiri    forum    contact    site map
web design softconcept    electronic components    pizzerie mures   

Copyright © 2009-2012 Natiunea MMA