Natiunea MMA

Cristina Stanciu pierde in prima runda lupta de la UFC Fight Night 91 din Sioux Falls
14/07/2016Desfasurata aseara in Sioux Falls, Dakota de Sud, gala UFC Fight Night 91 a marcat o noua premiera pentru MMA-ul profesionist romanesc. A fost prima data cand o conationala de-a noastra a luptat in Octogon pe pamant american.

Dupa ce si-a facut debutul in UFC la Zagreb, in Croatia, in UFC Fight Night 86 unde a pierdut dupa un meci frumos si aprig disputat la puncte in fata lui Maryna Munoz, Cristina "Barbie" Stanciu a ajuns sa urce in cusca impotriva unei adversare incomode, Corntey "Cast Iron" Casey.

Cu un palmares relativ apropiat de cel al Cristinei, 4-3 inaintea acestei lupte fata de 5-1 al sportivei noastre, Casey venea dupa doua infrangeri consecutive, ambele la dezicie in fata lui Joanne Calderwood (UFC FIght Night 72) si Seo Hee Ham (UFC Fight Night 79).

Legitimata la Freak Animal Fitness din Phoenix, Arizona, sportiva in varsta de 29 de ani si-a dorit mai mult victoria si a dat tot ce a avut mai buna inca din inceputul luptei. Cristina a fost surpinsa si in cele din urma coplesita de lovitruile de cot ale adversarei, care l-au facut pe arbitrul de centru Bobby Wombacher sa intervina si sa puna capat luptei in prima runda, dupa doar 2 minute si 36 de secunde de la gongul de inceput.

Din pacate aceasta a doua nereusita consecutiva a Cristinei duce la 5-2 palmaresul sau oficial, cu ambele confruntari de sub bannerul UFC consemnate ca la capitolul infrangeri. Fosta detinatoare a centurii RXF, Cristina trebuie sa isi creasca nivelul de competivitate si sa demonstreze match-makerilor UFC ca poate continua sa lupte la cel mai inalt nivel in MMA-ul profesionist mondial.

In Main Eventul galei de aseara, John Lineker s-a ridicat la nivelul poreclei sale "Maini de piatra" si l-a facut KO cu lovituri de brate in chiar prima runda pe Michael McDonald, dupa 2 minute si 43 de secunde de la inceperea luptei.

Horia Ciocan - www.natiuneaMMA.romagazin de tricouri mma k1 fight rei fight club - club de mma mures mma fan troops - articole sportive clubul sportiv one heart brasov real combat fight club

home    despre    istoric mma    clasamente luptatori    mma in romania    video    stiri    forum    contact    site map
web design softconcept    electronic components    pizzerie mures   

Copyright © 2009-2012 Natiunea MMA