Natiunea MMA

Cristian Milea vs Yury Bessmertny, castigatorul Fight Code 2011, pe 24 martie la Oktagon 2012
08/02/2012

Uneori, in viata asta, munca asidua si pasii marunti dar bine ganditi in cariera sunt pana la urma rasplatite.

Carlo di Blasi, oragnizatorul uneia dintre cele mai importante gale de kickbox profesionist din Europa a anuntat pe pagina de Facebook a promotiei sale ca luptatorul roman Cristian "The Fastest" Milea il va intalni pe Yuri Bessmertny in cadrul celebrului eveniment Oktagon 2012, care va avea loc pe 24 martie la Milano.

Milea, sportiv al clubului Tai Shin Do Gym - condus de Maestrul Florin Mina -  vine dupa un KO foarte frumos, reusit in chiar prima runda a confruntarii cu Leonardo D'Auria - printr-un pumn nimicitor la ficat - din gala Thaiboxe Mania, organizata saptamana trecuta la Torino de Carlo Barbuto, un alt promoter italian de renume. Posesor al Centurii Europene a WKF, Milea a revenit astfel intr-o maniera specataculoasa dupa infrangerea suferita in fata unui alt nume mare din kickboxul romanesc, Marius Tita, la gala "Sibiul te provoaca" din decembrie anul trecut.

Adversarul sau este insa pe masura talentului si formei aratate de Cristi la Torino. Yury Bessmertny este nimeni altul decat castigatorul Turneului Dragonilor al promotiei Fight Code de anul trecut (la care a luat parte in prima runda si Miodrag "The Gentleman" Olar, de la Kudokai Atlassib), si totodata starul absolut al galei Thaiboxe Mania de la Torino, cand l-a trimis in lumea viselor printr-o lovitura superba de picior la cap pe mult mai titratul Gago Drago.

Va fi probabil prima treapta cu adevarat importanta in cariera lui Cristian, iar Natiunea MMA crede ca putem da Europei si lumii kickboxului inca un luptator de mare valoare.

Cristi, avem mari sperante in tine.

Horia Ciocan - www.natiuneaMMA.ro
magazin de tricouri mma k1 fight rei fight club - club de mma mures mma fan troops - articole sportive clubul sportiv one heart brasov real combat fight club

home    despre    istoric mma    clasamente luptatori    mma in romania    video    stiri    forum    contact    site map
web design softconcept    electronic components    pizzerie mures   

Copyright © 2009-2012 Natiunea MMA