Natiunea MMA

Costel Pasniciuc continua seria rezultatelor bune si castiga piramida Katana Fighting din Scotia
10/04/2013In aceeasi zi cu lupta lui Pascu in UCMMA 33,  in Scotia la Glasgow - Hilton Event Center, la 2 saptamani dupa ce a boxat in Glory 6 Londra, Constantin Pasniciuc si antrenorul sau Horia Radulescu participa la un turneu de 8 pe format Glory World Series in cadrul celei mai importante promotii din Scotia in materie de kickboxing, Katana Fighting.

Turneul s-a desfasurat in limitele categoriei 75 kg, avand sportivi din Anglia, Scotia, Tara Galilor, Italia si Romania.

Cei 8 luptatori calificati erau: Raymond Stirling, Steve Petrie, Craig Baillie, Pasniciuc Constantin, Chris Weir, Andy Campbell, Simone Ballerini si Mick Holland

In sferturi,  Pasniciuc il intalneste pe reprezentantul Tarii Galilor, Raymond Stirling, pe care-l executa in 40 de secunde din prima repriza, trecand astfel fara nici o accidentare in semifinale.

Aici se intalneste cu reprezentantul Italiei, Simone Ballerini, un sportiv extrem de tehnic si cu o deplasare foarte buna in ring. Neimpresionat de arsenalul italian, "Hanibal" asa cum a fost poreclit de Stephen Quadros si Frank Shamrock la Glory in Londra si prezentant in ring , Pasniciuc lanseaza combinatii de forta inca din secunda 1 si finalizeaza din nou in prima repriza, dupa ce obtinuse deja o prima numaratoare in favoarea sa in primele 30 de sec. Pasniciuc is-si urmareste cu calm prada, stiind ca este doar o notiune de timp pana ce va reusi sa inchida lupta inainte de limita. Inevitabilul se produce chiar inainte de terminarea primei reprize cand, ca urmare a unui croseu de stanga, se produce o dubla fractura de maxilar sportivului italian. Astfel, romanul avansand rapid catre finala.

Intalnirea intre reprezentantul gazdelor  Chris Weir, si Pasniciuc incepe furtunos. Scotianul incercand sa-si impuna factorul fizic prin care se simtea superior ( fiind si mai inalt si mai greu la cantar). Pentru a combate tactica adversarului sau, Pasniciuc creste viteza de executie a loviturilor, precum si deplasarea in unghiuri, fapt care-l fac pe Chris sa rateze din ce in ce mai mult, romanul punand stapanire pe ring si castigand la puncte prima repriza. Simtind ca accelerarea ii da un avantaj decisiv, Pasnicicu incepe sa puna presiune, ajungand la o frecventa superioara la care adversarul sau nu lucrase probabil niciodata si pas cu pas sportivul din originar din Glasgow incepe sa cedeze, in timp ce sportivul nostru creste si mai mult ritmul si forta pana cand in finalul reprizei a 2-a obtine o numaratoare ca urmare a unei combinatii prelungite corp-cap.

Repriza a 3-a incepe cu un Pasniciuc setat pe modulul "distrugere" urmarindu-si adversarul pana cand obtine inca 2 numaratori si castiga astfel intr-un mod dominant piramida de 8 luptatori ai categorie 75 kg Katana 7 Glasgow-Scotia.

Primeste Centura de Campion, premiul de "KO-ul serii" si cel de "luptatorul evenimentului", singurul bonus pe care-l rateaza, cel de "lupta serii", ramanand la Ally Campbell, astfel ca echipa Ministry of Martial Arts inceheie cu brio un weekend fierbinte din punct de vedere al KO-urilor, marcand 3 KO-uri (Pascu Ion unul si Pasniciuc Constantin doua) la care se adauga inca 5 numaratori partiale (Pasniciuc Constantin), totul petrecandu-se in 4 meciuri.

Cipri Baciu - www.natiuneaMMA.ro
magazin de tricouri mma k1 fight rei fight club - club de mma mures mma fan troops - articole sportive clubul sportiv one heart brasov real combat fight club

home    despre    istoric mma    clasamente luptatori    mma in romania    video    stiri    forum    contact    site map
web design softconcept    electronic components    pizzerie mures   

Copyright © 2009-2012 Natiunea MMA