Natiunea MMA

Cosmo Alexandre raspunde la acuzatiile Its Showtime si la retragerea titlului categoriei 77kg
18/11/2010

Fraser Coffeen - www.headkicklegend.com

Fostul campion al categoriei 77kg a promotiei olandeze It's Showimte, Cosmo Alexandre, a transmis presei o declaratie referitoare la retragerea titlului si la rezilierea contractului dintre ei. Textul complet al acestei declaratii este:

"Cu mare respect pentru fanii mei, pentru mass-media si pentru entuziastii Muay Thai, as dori sa ma folosesc de aceasta oportunitate pentru a rezolva confuzia creata in urma anularii luptei pe care o aveam programta in 'It's Showtime' pe 18 decembrie.

E foarte des intalnita situatia in care luptatori de Muay Thai isi programeaza confruntarile la doar cateva saptamani distanta, iar exemple ale acestei stari de fapt se pot gasi foarte usor in palmaresurile multora dintre acestia.

Sunt dedicat carierei mele profesionale si am fost norocos sa detin titlurile mai multor organizatii in acelasi timp. Din pacate, doua dintre acestea pun in scena gale programate la doar doua saptamani distanta.

Am fost contactat prima data de catre organizatorii Cupei Regelui Tailandei la Muay Thai, pentru gala din 5 decembrie, pentru a imi putea apara titlul, si am acceptat imediat. Cateva luni mai tarziu, am fost contactat si de catre It's Showtime pentru a imi apara titlul intr-o lupta pe 18 decembrie, si am acceptat si aceasta propunere.

Ca sa fiu foarte sincer, gala din 18 decembrie a It's Showtime nu a fost o decizie financiara foarte buna, dar dragostea mea pentru Muay Thai si sprijinul fanilor mei m-au facut sa nu refuz. Sunt campion en-titre si am acceptat sa imi apar centura, dar ma asteptam ca respectul si ospitalitatea lor sa fie mai mari. In realitate, ei au insistat ca eu sa imi platesc cheltuielile de deplasare pentru a putea concura si a apara un titlu care l-am castigat in numele lor. Pe langa asta, promoterul pretinde o taxa de 15% din plate mea.

Am foarte mult respect pentru fani si pentru gala din Amsterdam, incat nu as face niciodata nimic pentru a aduce daune in vre-un fel acestui eveniment.

Nu am fost niciodata informta ca exista o restrictie temporara care ma impiedica sa concurez intr-o alta promotiei. Am fost surprins ca am fost scos de pe fight-cardul galei din Amsterdam, pentru ca doream sa imi apar titlul pe care am muncit mult sa il castig.

Sper ca aceasta explicatie va ajuta la clarificarea nelamuririlor si va impiedica aparitia zvonurilor nereale. Desi nu am sa mai particip, le doresc tuturor competitorilor din aceasa gala noroc si succes in provocarile viitoare."
magazin de tricouri mma k1 fight rei fight club - club de mma mures mma fan troops - articole sportive clubul sportiv one heart brasov real combat fight club

home    despre    istoric mma    clasamente luptatori    mma in romania    video    stiri    forum    contact    site map
web design softconcept    electronic components    pizzerie mures   

Copyright © 2009-2012 Natiunea MMA