Natiunea MMA

Cosmo Alexandre,campionul Cupei Regelui la Muay Thai,semneaza cu promotia americana de MMA Bellator
02/09/2011

Dorinta lui Cosmo Alexandre de a face trecerea la MMA e cu un pas mai aproape de realizare, dupa ce galonatul luptator brazilian de muay thai a semnat cu promotia americana Bellator Fighting Championship.

MMAjunkie.com a confirma astazi ca Alexandre isi va face debutul pe 1 octombrie la Bellator 52. Inca nu se stie cu cine va da el piept, dar cu siguranta ca debutul sau in artele martiale mixte se va face la categoria usoara.

Cosmo este detinatorul a doua dintre cele mai importante titluri din lumea muay thaiului, ale World Muay Thai Council si World Professional Muaythai Federation. El este de asemenea fostul campion al categoriei -77kg a It's Showtime si a fost oprit doar de o decizie foarte discutabila sa devina singurul atlet care a cucerit Cupa Regelui la Muay Thai de doua ori. In lumea muay thaiului si a kickboxului, brazilianul de 29 de ani a trecut nu o data de nume mari ca Yodsaenklai Fairtex, John Wayne Parr, Naruepol Fairtex, Dzabar Askerov sau Murthel Groenhart.

El a inceput recent sa se pregateasca de ceva vreme la sala Imperial MMA, alaturi de Rashad Evans, Antonio Silva, Jorge Santiago si mai noi un alt nume mare din kickboxul mondial, Tyrone Spong.

Sursa
magazin de tricouri mma k1 fight rei fight club - club de mma mures mma fan troops - articole sportive clubul sportiv one heart brasov real combat fight club

home    despre    istoric mma    clasamente luptatori    mma in romania    video    stiri    forum    contact    site map
web design softconcept    electronic components    pizzerie mures   

Copyright © 2009-2012 Natiunea MMA