Natiunea MMA

Cormier asteapta revansa in fata lui Jones
18/04/2017  Presedintele UFC, Dana White, isi doreste sa parafeze cea de-a doua lupta la categoria semigrea dintre Jon Jones si Daniel Cormier, insa e departe sa aranjeze aceasta intelegere.
 Initial, confruntarea dintre cele doua vechi cunostinte trebuia sa aiba loc la UFC 197, insa Cormier s-a vazut nevoit sa renunte din cauza unei accidentari la genunchi si a fost inlocuit cu Ovince Saint Preux. Reprogramata pentru UFC 200, in 9 iulie anul trecut, partida a fost anulata in cele din urma, Jones fiind depistat pozitiv la un control antidoping.
  De data aceasta, White s-a gandit sa programeze meciul-revansa in cadrul UFC 213 doar ca lucrurile sunt mai complicate decat par. Jon Jones este inca suspendat pentru dopaj si ar reveni in circuit chiar in jurul datei de 8 iulie, cand e antamata gala de la Las Vegas. In plus, el nu este de acord sa intre atat de repede in cusca astfel ca White s-a reorientat spre UFC 214, care se va desfasura in data de 29 iulie, la Anaheim (California). Daca “Bones” nu va accepta nici data respectiva, managerul UFC are de gand sa il aduca in fata lui Cormier pe Jimi Manuwa, care abia asteapta un asemenea duel.
  In varsta de 29 de ani, “Bones” Jones are la activ 22 de victorii, suferind un singur esec in cei aproape 9 ani de cariera. El s-a impus, prin decizie unanima, in fata lui Cormier in cadrul UFC 182, legand, pana in momentul de fata, un impresionant sir de 13 succese consecutive. Inainte de a-l invinge pe Cormier si a-si pastra centura la categoria semigrea, Jones s-a vazut nevoit sa se bata la propriu cu acesta in timpul conferintei de presa ce a precedat duelul din Octogon. Cormier l-a impins pe adversarul sau, doar interventia garzilor de corp punand capat disputei dintre cei doi.
  Acum, Daniel Cormier este increzator in fortele proprii dupa recenta victorie in fata lui Anthony Johnson, la UFC 210. La fel ca si Jones, veteranul de 38 de ani are o singura infrangere la pasiv in cariera, cea in fata mai tanarului sau conational. Totusi, Cormier a facut uitat acel esec, izbutind sa isi adjudece o serie de 4 victorii la rand (doua in fata lui Anthony Johnson si cate una cu Alexander Gustafsson si Anderson Silva).
  De vazut daca, in cazul unui consens, lucrurile vor degenera inainte de inceperea luptei propriu-zise.

 Vlad Amariei-www.natiuneaMMA.ro

Sursa
magazin de tricouri mma k1 fight rei fight club - club de mma mures mma fan troops - articole sportive clubul sportiv one heart brasov real combat fight club

home    despre    istoric mma    clasamente luptatori    mma in romania    video    stiri    forum    contact    site map
web design softconcept    electronic components    pizzerie mures   

Copyright © 2009-2012 Natiunea MMA