Natiunea MMA

Conor McGregor vs Dustin Poirier, pe fight-cardul UFC 178
23/07/2014Conor McGregor nu iese din lumina reflectoarelor un timp prea indelungat.

Cea mai mare organizatie de MMA din lume l-a programat sa lupte cu Dustin Poirier in cadrul galei UFC 178 din 27 septembrie, in Las Vegas. Anuntul a fost facut ieri de oficialii organizatiei.

McGregor (15-2) l-a invins chiar la el acasa in acest weekend prin TKO in prima runda pe Diego Brandao in evenimentul din Dublin, Irlanda. Victoria a fost a unsprezecea la rand pentru luptatorul irlandez. El a cerut de mai multe ori in ultimul timp sa lupte cu Poirier.

"Inca de la inceput vroiam sa lupt cu el" a raspuns Poirier. "Sunt la categoria asta de la fuziunea WECcu UFC. Mi-am facut datoria, am stat cuminte, am muncit din greu, zi si noapte, castigand luptele pe care trebuia sa le castig. Simt nevoia sa fiu in top. Trebuie sa fiu acolo unde lumea vorbeste de mine. Numele lui McGregor si titlul categoriei pana nu ar trebui sa iasa din gura nimanui. Nu pot sa cred cata atentie primeste fara rost."

Poirier (16-3) are si el la activ o serie de trei victorii consecutive. El l-a invins in ultima aparitie pe Akira Crassani prin TKO in runda a doua a confruntarii din luna aprilie.

UFC 178, care are drept Main Event revansa dintre Jon Jones si Alexander Gustafsson are loc pe 27 septembrie la MGM Grand Garden Arena din Las Vegas.

Sursamagazin de tricouri mma k1 fight rei fight club - club de mma mures mma fan troops - articole sportive clubul sportiv one heart brasov real combat fight club

home    despre    istoric mma    clasamente luptatori    mma in romania    video    stiri    forum    contact    site map
web design softconcept    electronic components    pizzerie mures   

Copyright © 2009-2012 Natiunea MMA