Natiunea MMA

Conor McGregor vrea sa isi cumpere un...tigru
28/07/2015Continuand deja binecunoscuta traditiei a luptatorilor care si-au cumparat animale de companie exotice dar apoi au ajuns la ruina financiara, Conor McGregor vrea sa devina proprietarul unui...tigru!

Noul campion interim al categoriei pana a UFC a stat de vorba cu reporterul CNN Rachel Nicols despre acest lucru.

"Cred ca un tigru. Mi-ar place un tigru frumos, bine colorat" a spus Conor.

Intrebarea lui Nichols a fost una de asteptat. "Ca Mike Tyson?"

"Ca Mike Tyson. Mike Tyson a avut unul alb" a raspuns McGregor. "Eu vreau unul colorat in portocaliu si negru."

Dupa ce a fost platit recent cu cel putin 500.000$ pentru KO-ul din runda a doua impotriva lui Chad Mendes, McGregor se simte suficient de potent din punct de vedere financiar sa isi permita asa un lux. Tigrii sunt insa o gaura neagra pentru banii castigati cu pumnul, care odata investiti nu se mai intorc nicodata, asa cum a demonstrat destul de evident Mike Tyson. Se pare ca doar costurile pentru hranirea unei astfel de bestii depasesc 60.000$ anual, la care se adauga desigur pretul de achizitie, cheltuielile medicale si de alt fel.

Dar personalitatea flamboianta a luptatorului irlandez ar putea sa ne surpinda inca o data, si chiar sa il vedem la plimbare cu un tigru portocaliu negru :)

Sursamagazin de tricouri mma k1 fight rei fight club - club de mma mures mma fan troops - articole sportive clubul sportiv one heart brasov real combat fight club

home    despre    istoric mma    clasamente luptatori    mma in romania    video    stiri    forum    contact    site map
web design softconcept    electronic components    pizzerie mures   

Copyright © 2009-2012 Natiunea MMA