Natiunea MMA

Conor McGregor, record unic in UFC: doua centuri simultan
14/11/2016  Irlandezul a devenit primul luptator din istoria UFC care detine, in acelasi timp, doua centuri ale promotorului american de MMA, pana, respectiv, usoara.
  Conor McGregor l-a spulberat pe Eddie Alvarez in capul de afis al galei UFC 205 de la New York, castigand fara dubii titlul de campion al categoriei usoara. McGregor a dominat ostilitatile de la inceput, punandu-l de trei ori la pamant pe Alvarez. Loviturile naucitoare ale lui McGregor l-au obligat pe arbitrul de ring sa opreasca lupta cu doua minute inainte de finalul rundei secunde. A fost a 21-a victorie in dreptul celui supranumit “The Notorious”, unul dintre cei mai talentati sportivi din circuitul de MMA.
  Cu acest knock-out tehnic la pumni, irlandezul a intrat in posesia celei de-a doua centuri de campion UFC, inregistrand si a sasea “Performanta a noptii” din cariera care i-a adus si un bonus financiar consistent. McGregor s-a ales cu 50.000 de dolari de pe urma evolutiei sale de exceptie de la Madison Square Garden.
  Pe langa McGregor, si alti luptatori au fost remunerati cu aceeasi suma datorita prestatiilor din gala UFC 205. Astfel, Tyron Woodley, Stephen Thompson si Yoel Romero au fost rasplatiti cu cate 50.000 de dolari fiecare.
 Urmatorul eveniment de anvergura al Ultimate Fighting Championship este UFC 206 din 10 decembrie. Capul de afis al galei de la Air Canada Centre din Toronto este confruntarea de la categoria semiusoara dintre Daniel Cormier si Anthony Johnson.

 Vlad Amariei-www.natiuneaMMA.ro

Sursamagazin de tricouri mma k1 fight rei fight club - club de mma mures mma fan troops - articole sportive clubul sportiv one heart brasov real combat fight club

home    despre    istoric mma    clasamente luptatori    mma in romania    video    stiri    forum    contact    site map
web design softconcept    electronic components    pizzerie mures   

Copyright © 2009-2012 Natiunea MMA