Natiunea MMA

Conor McGregor - Ronda, inchide-le gura la toti
18/10/2016  Ronda Rousey este gata sa revina in Octogon. Una dintre cele mai bune luptatoare din istoria MMA, cunoscuta publicului si din filmele in care a jucat (seriile The Expendables sau Furious), Rousey va lupta, in cadrul galei UFC 207 din 30 decembrie, pentru titlul mondial la categoria cocos impotriva campioanei Amanda Nunes.
  Intoarcerea celei mai bine platite femei din MMA este privita cu destul scepticism atat de fani, cat si de cei implicati in fenomen. O mare parte se intreaba daca Ronda poate reveni in urma infrangerii prin KO suferite in fata lui Holly Holm (singura din cariera) si, mai ales, daca poate fi aceeasi “razboinica” pe care o stiau.
  “The Arm Collector” si-a gasit, insa, un sustinator nesperat, nimeni altul decat Conor McGregor. “The Notorious” afirma ca Rousey trebuie sa fie increzatoare ca-si va recapata gloria cu care si-a obisnuit suporterii.
  “Ii doresc tot binele din lume si ii transmit Rondei doar atat: intra in cusca si fa-i pe toti sa taca! Eu, unul, ma bucur enorm ca s-a hotarat sa isi reia activitatea. Unii sportivi nu pot sa treaca peste astfel de infrangeri, dar, din fericire, Ronda nu se numara printre ei”, a declarat Conor Mc Gregor.
  Inainte de disputa Rousey-Holm, Mc Gregor are el insusi de lucru. Luna viitoare, pe 12 noiembrie, irlandezul de 28 de ani va lupta la UFC 205, la New York, impotriva lui Eddie Alvarez pentru titlul suprem la categoria usoara.

  Vlad Amariei-www.natiuneaMMA.ro

  Sursa
magazin de tricouri mma k1 fight rei fight club - club de mma mures mma fan troops - articole sportive clubul sportiv one heart brasov real combat fight club

home    despre    istoric mma    clasamente luptatori    mma in romania    video    stiri    forum    contact    site map
web design softconcept    electronic components    pizzerie mures   

Copyright © 2009-2012 Natiunea MMA