Natiunea MMA

Conor McFive
20/03/2018


  Desi meciul e departe de a fi aranjat, casele de pariuri au inceput sa calculeze cotele disputei dintre Conor McGregor si Floyd Mayweather, care ar trebui sa se infrunte, de data aceasta, in cusca. Tinand cont ca McGregor e marele favorit in posibila inclestare dupa regulile MMA, cota lui este foarte mica in comparatie cu cea a adversarului sau.
  Astfel, daca partida va fi, in cele din urma, parafata, cine va paria pe “The  Notorious” va trebui sa se multumeasca cu bani mai mult decat putini, in timp ce invincibilul pugilist i-ar putea aduce celui care are incredere in fortele sale un castig semnificativ. Practic, in momentul de fata, conform caselor de pariuri, irlandezul are sanse de victorie de 5 ori mai mari fata de Mayweather. Daca McGregor este cotat aproape 1 la 1, respectiv 1,1:1, Floyd are o cota de 5,5 la 1 sa se impuna intr-o astfel de confruntare.
  Oricum, Floyd a aplicat pentru licenta MMA iar presa vorbeste ca revansa dintre cei doi, dar nu in ring (ca in august 2017), ci in cusca, ar trebui sa aiba loc inainte de 1 septembrie.
  Mayweather si McGregor au boxat anul trecut in asa-numitul “Meci al secolului”. Saraca in spectacol, partida s-a incheiat cu succesul lui Floyd,  KO tehnic in runda a zecea.

 Sursamagazin de tricouri mma k1 fight rei fight club - club de mma mures mma fan troops - articole sportive clubul sportiv one heart brasov real combat fight club

home    despre    istoric mma    clasamente luptatori    mma in romania    video    stiri    forum    contact    site map
web design softconcept    electronic components    pizzerie mures   

Copyright © 2009-2012 Natiunea MMA