Natiunea MMA

Confruntarea intre Roy Nelson si Stipe Miocic a fost adaugata pe fight-cardul UFC 161
22/05/2013
Oficialii UFC au anuntati marti adaugarea confruntarii intre Roy Nelson si Stipe Miocic de la categoria grea pe fight-cardul galei cu numarul 161 din istoria promotiei.

UFC 161 va avea loc in 15 Iunie la MTS Centre din Winniped Manitoba. Acest eveniment ar fi trebuit sa aiba cap de afis lupta dintre Renan Barao si Eddie Wineland, dar Barao a fost nevoit sa se retraga datorita unei accidentari la picior.

Noul main event va fi intre Dan Henderson si Rashad Evans. Nelson si Miocic se vor lupta pe card-ul Pay-per-view, care va fi dupa cardul preliminar de pe FX si Facebook.

Nelson, 36, are 3 victorii consecutive, ultima fiind asupra lui Cheick Kongo de luna trecuta din cadrul UFC 159. Inainte i-a mai infrant pe Dave Herman si pe Matt Mitrione.

Intre timp, Miocic se intoarce in cusca pentru prima data din Septembrie, cand a avut prima infrangere din cariera sa in fata lui Stefan Struve. Miocic s-a alaturat celor din UFC in 2011, avand victorii asupra lui Joey Beltran, Philip De Fries si Shane del Rosario inainte de infrangerea primita de la “Skyscraper” din cadrul UFC de pe Fuel TV 5.

Sursa
magazin de tricouri mma k1 fight rei fight club - club de mma mures mma fan troops - articole sportive clubul sportiv one heart brasov real combat fight club

home    despre    istoric mma    clasamente luptatori    mma in romania    video    stiri    forum    contact    site map
web design softconcept    electronic components    pizzerie mures   

Copyright © 2009-2012 Natiunea MMA