Natiunea MMA

Confruntarea intre Paul Buentello-Marcus Sursa va fi cap de afis pentru categoria grea la Legacy FC
11/07/2013Fostul pretendent la titlul UFC Paul Buentello va avea debutul la Legacy Fighting Championship in 23 August impotriva veteranului Shark Fight Marcus Sursa in main eventul categoriei semigrele a LFC 22.

Inca nu sunt vesti concrete despre eveniment, dar se stie ca se va difuza live pe AXS TV. In plus fata de main event, Artenas Young in va infrunta pe Eric Davila la categoria semimijlocie, iar Damacio Page va fi intr-o confruntare cu un oponent inca necunoscut.

Buentello, 39, are trei victorii consecutive la acitv, ultima fiind in 30 Mai in Rusia asupra lui Igor Kostin. Cunoscut pentru puterea pumnului sau, Buentello l-a provocat pe Andrei Arlovski pentru titlul UFC de la categoria grea in 2005, dar a fost infrant in main eventul UFC 55. Dupa aceasta infrangere, a trebuit sa se recunoasca invins si in fata lui Alistair Overeem printr-un knockout in cea dea doua runda a confruntarii dintr-o gala Strikeforce.

Sursa a castigat confruntarea cu Eric Schambari in 27 Aprilie. Acesta a concurat pentru Bellator in 2010, cand a fost infrant de Eddie Sanchez. Sursa are 11 din cele 12 victorii ale sale prin stopaj.

Sursamagazin de tricouri mma k1 fight rei fight club - club de mma mures mma fan troops - articole sportive clubul sportiv one heart brasov real combat fight club

home    despre    istoric mma    clasamente luptatori    mma in romania    video    stiri    forum    contact    site map
web design softconcept    electronic components    pizzerie mures   

Copyright © 2009-2012 Natiunea MMA