Natiunea MMA

Confruntare intre Emelianenko si Mitrione la inceputul lui 2017
31/10/2016

  

  Celebrul luptator rus Fedor Emelianenko ar putea concura in evenimentele organizate de Bellator, scrie  presa de specialitate.
  Potrivit FloCombat.com, promotorul californian isi propune sa ii aduca in fata spectatorilor pe Emelianenko si pe un alt veteran din MMA, Matt Mitrione. Bellator se pare ca este foarte aproape sa finalizeze aceasta intelegere, desi nu a dezvaluit inca datele si locul de disputare a meciului.
  Retras din activitate in urma cu patru ani, Emelianenko a revenit in atentia iubitorilor artelor martiale mixte in decembrie anul trecut, cand l-a invins pe Singh Jaideep. In luna iunie a inregistrat al 36-lea succes din cariera, castigand, printr-o controversata decizie unanima, in fata lui Fabio Maldonado.
  De partea cealalta, Mitrione s-a alaturat recent celor din Bellator, dar si-a adjudecat ambele intalniri. A debutat cu un KO in fata lui Carl Seumanutafa, apoi a trecut, in iulie, de Oli Thompson, ajungand la a 11-a victorie in circuitele profesioniste.

 Victor Corobea-www.natiuneaMMA.ro

Sursa
magazin de tricouri mma k1 fight rei fight club - club de mma mures mma fan troops - articole sportive clubul sportiv one heart brasov real combat fight club

home    despre    istoric mma    clasamente luptatori    mma in romania    video    stiri    forum    contact    site map
web design softconcept    electronic components    pizzerie mures   

Copyright © 2009-2012 Natiunea MMA