Natiunea MMA

Comunitatea BJJ sustine victimele dezastrului natural din Japonia
15/03/2011

Dezastrul petrecut recent in Tara Soarelui Rasare nu a lasat indiferenta lumea jiu-jitsului brazilian, astfel, ca si in cazul inundatiilor din Brazilia, mai multe scoli oferindu-si ajutorul celor loviti de furia naturii.

Este si cazul castigatorului open-ului asiatic-centuri negre, Marcos Souza, fratele campionului mondial la centuri maro Roberto Satoshi, el aflandu-de in centrul evenimentelor care au zguduit Japonia.

"Situatia e grea, dar, multumita lui Dumnezeu, zona in care locuiesc a fost mai putin afectata. Ma pregateam pentru o lupta si, pentru cateva momente, am crezut ca tremurul este din cauza foamei. Doar cand am vazut lampile miscandu-se, am realizat ca are loc  un cutremur. Am incercat sa vorbesc cu fratele meu, Roberto, dar telefoanele nu functionau. Ingrijorat, am mers pe strada sa il caut si l-am intalnit in timp ce se intorcea acasa."

Multi au solidarizat cu cei afectati de teribilul eveniment, in incercarea de a ajuta cat de mult posibil, nici comunitatea bjj-ului nefacand exceptie.

"Ii multumim lui Dumnezeu ca academia nu a fost afectata, dar sunt multe regiuni in care apa potabila lipseste din magazine iar benzinariile nu mai pot furniza combustibil. Baietii implicati in jiu-jitsu se chinuie din rasputeri sa stranga mancare si haine pentru a-i ajuta pe cei sinistrati, pentru a usura lucrurile am pus la dispozitie sediul academiei noastre." a declarat Marcos, in incercarea sa de usura suferinta celor loviti de cumplitul cutremur.

Sursa - www.graciemag.com
magazin de tricouri mma k1 fight rei fight club - club de mma mures mma fan troops - articole sportive clubul sportiv one heart brasov real combat fight club

home    despre    istoric mma    clasamente luptatori    mma in romania    video    stiri    forum    contact    site map
web design softconcept    electronic components    pizzerie mures   

Copyright © 2009-2012 Natiunea MMA