Natiunea MMA

Competitie de kickbox pro pentru copii, in aceasta sambata la Uricani
27/05/2016Orasul hunedorean Uricani va gazdui sambata, 28 mai, unica gala de K1 dedicata exclusiv copiilor organizata in tara noastra.  “New Heroes” este un eveniment profesionist, in care luptatorii vor primi burse intre 200 si 800 de lei.

Organizatorul competitiei, antrenor Alin Boroghina (de la clubul Millenium Fight Club Uricani) a declarat pentru www.natiuneamma.ro ca la intreceri vor lua parte circa 100 de copii si tineri sub 18 ani de la aproximativ 25 de cluburi din intreaga tara.

Sportivii vor lupta dupa regulile K1, fara tibiere sau casti.

A V-a editie a galei de la Uricani este organizata cu sprijinul Primariei si Consiliului Local Uricani, sponsor principal fiind firma Millenium Shopping. Acest traditional eveniment are loc anual, in preajma Zilei Copilului.

Pe langa aceste concursuri destinate copiilor, orasul Uricani a gazduit, in anii trecuti, si competitii pentru seniori, una dintre cele mai apreciate fiind gala din decembrie 2011.

Vlad Amariei - www.natiuneaMMA.ro
magazin de tricouri mma k1 fight rei fight club - club de mma mures mma fan troops - articole sportive clubul sportiv one heart brasov real combat fight club

home    despre    istoric mma    clasamente luptatori    mma in romania    video    stiri    forum    contact    site map
web design softconcept    electronic components    pizzerie mures   

Copyright © 2009-2012 Natiunea MMA