Natiunea MMA

Cole Konrad lupta cu Paul Buentello la Bellator 42
05/04/2011

Campionul categoriei grele a Bellator, Cole Konrad, urmeaza sa lupte cu veteranul UFC si Strikeforce, Paul Beuntello intr-o confruntare ce nu va conta pentru centura de campion intr-un Superfight programat in gala Bellator 42 din 23 aprilie.

Konrad, care si-a facut debutul in MMA in 2010 si a incheiat anul cu un palmares perfect de 7-0, a trecut cu usurinta de Rogent Lloret, Damian Grabowski si Neil Grove in timpul ultimului sezon al turneului Bellator, castigand centura de campion al promotiei americane. La 27 de ani, Konrad ramane unul dintre cei mai urmariti luptatori ai categoriei grele de dinafara UFC-ului.

Ultima lupta televizata a lui Paul Buentello (29-13) a fost o infrangere prin KO in fata lui Tim SYlvia, in august anul trecut. In decembrie, Buentello a revenit si a obtinut victoria in fata lui Kerry Schall intr-o gala din Republica Dominicana.

Bellator 42 ii va pune fata in fata pe Richard Hale vs DJ Linderman si pe Tim Carpenter vs Christian M'Pumbu in semi-finalele turneului categoriei semi-grele.

Sursa - www.MMAfighting.com

 
magazin de tricouri mma k1 fight rei fight club - club de mma mures mma fan troops - articole sportive clubul sportiv one heart brasov real combat fight club

home    despre    istoric mma    clasamente luptatori    mma in romania    video    stiri    forum    contact    site map
web design softconcept    electronic components    pizzerie mures   

Copyright © 2009-2012 Natiunea MMA