Natiunea MMA

Cody Garbrandt l-a facut KO pe Thomas Almeida in gala UFC Fight Night 88 de la Las Vegas
30/05/2016
Garbrandt l-a invins pe brazilian in runda inaugurala a capului de afis al galei UFC Fight Night 88, ce a avut loc duminica noapte la MGM Grand Garden Arena din Las Vegas.

Doua minute si 53 de secunde i-au trebuit lui No Love sa-l puna la podea pe neinvinsul Almeida. De altfel, arbitrul John Mc Carthy s-a vazut nevoit sa intervina dupa perechea de hammerfist aplicata de Garbrandt, caruia ii prieste arena din Las Vegas. A fost al treilea succes inregistrat de americanul de 24 de ani in MGM Grand Garden Arena, precedentele venind in urma confruntarilor cu Marcus Brimage si Henry Briones (ambele in 2015).

 Acum, Garbrandt a ajuns la a noua victorie si nu a scapat prilejul sa-si provoace adversarii. Voi bate pe oricine, inclusiv pe Dominick Cruz, s-a imbarbatat Cody.

Totusi, Garbrandt s-a dovedit fair-play cu Almeida. Ii port un mare respect, e un viitor campion. Cred, insa, ca e cazul sa capat si eu putin respect, nici macar nu am fost inclus intre primii 15 luptatori, a punctat, ironic, No Love.

De partea cealalta, The Terminator Almeida a cunoscut prima infrangere dupa 21 de victorii consecutive, marea lor majoritate fiind obtinute in galele gazduite de tara sa natala, Brazilia.
In celelalte meciuri de pe cardul principal al UFC Fight Night 88 de la Las Vegas, Josh Burkman Felder l-a invins prin decizie unanima pe Paul Felder, Jorge Masvidal a trecut la limita de Lorenz Larkin, Vitor Miranda l-a batut pe Chris Camozzi tot prin decizie unanima, acelasi verdict inregistrandu-se si in disputele castigate de Tarec Saffiedine si Renan Barao in fata lui Rick Story, respectiv, Jeremy Stephens.

Horia Ciocan - www.natiuneaMMA.ro
Sursa
magazin de tricouri mma k1 fight rei fight club - club de mma mures mma fan troops - articole sportive clubul sportiv one heart brasov real combat fight club

home    despre    istoric mma    clasamente luptatori    mma in romania    video    stiri    forum    contact    site map
web design softconcept    electronic components    pizzerie mures   

Copyright © 2009-2012 Natiunea MMA