Natiunea MMA

Co-Main Eventul UFC on FOX 17 pune fata in fata doi sportivi din Top 10 al categoriei grele
28/08/2015Gala cu numarul 17 din istoria relatiei dintre cea mai mare promotie de MMA a lumii, UFC si canalul de televiziune FOX a primit un Co-Main Event pe masura importantei ei. Junior dos Santos il va intalni pe veteranul olandez Alistair Overeem in limitele categoriei grele.

Main Eventul serii de 19 decembrie de la Amway Center in Orlando, Florida va fi confruntarea dintre noul Campion al categoriei usoare Rafael dos Anjos si fostul pretendent la titlul World Extreme Cagefighting, Donald Cerrone.

Dos Santos si Overeem au fost programati de doua ori pana acum sa se intalneasca. Prima data a fost in 2012, dupa victoria lui Alistair in fata lui Brock Lesnar, in cadrul galei UFC 146. Cu ocazia unui test anti-doping de dinaintea galei, olandezul a fost depistat pozitiv cu un nivel ridicat de testosteron. Confruntarea a fost reprogramata pentru UFC 160 in luna mai 2013, dar atunci o accidentare l-a fortat pe Overeem sa se retraga din lupta.

Considerat numarul 3 in lume la divizia grea, Junior are un palmares de 11-2 in Octogon, singurele sale infrangeri fiind in fata fostului detinator al centurii UFC, Cain Velasquez. Ultima sa aparitie in cusca a fost in luna decembrie cand a trecut dupa cinci runde, prin decizia arbitrilor, de Stipe Miocic.

Overeem are la activ doua victorii consecutive, reusite in fata lui Stefan Struve si Roy Nelson.

Sursamagazin de tricouri mma k1 fight rei fight club - club de mma mures mma fan troops - articole sportive clubul sportiv one heart brasov real combat fight club

home    despre    istoric mma    clasamente luptatori    mma in romania    video    stiri    forum    contact    site map
web design softconcept    electronic components    pizzerie mures   

Copyright © 2009-2012 Natiunea MMA