Natiunea MMA

Clujul si Constanta, prezenta masiva la Cupa ARMURA 2016
12/10/2016  13 sportivi de la Tengu Cluj-Napoca vor participa la editia a treia a puternicei competitii de Kickbox, ce va avea loc la acest sfarsit de saptamana, la Tirgu-Mures. Elevii maestrului Laczko Levente vor concura atat la categoriile rezervate copiilor, cat si la cele destinate seniorilor.
  Clubul Tengu a fost fondat in 2005, antrenorul Laczko Levente, cunoscut publicului larg si de la galele RXF, predand luptatorilor Kickbox si Muay-Thai.
  O delegatie si mai numeroasa o reprezinta cea a clubului Tai Chi Do Ryu din Constanta. 21 de sportivi dobrogeni, majoritatea copii, vor lupta in intrecerea de la Tirgu-Mures sub supravegherea atenta a reputatului tehnician Marcel Ilascu.
Ilascu senior este cel care a pus bazele acestui stil de arte martiale in Constanta, in 1995, reusind sa obtina, alaturi de elevii sai, rezultate foarte bune la nivel european si mondial.
  Cupa ARMURA la Kickbox este organizata de brandul romanesc de arte martiale ARMURA, in parteneriat cu Gombos Martial Arts.
  Meciurile vor avea loc in zilele de 15 si 16 octombrie, la Sala Sporturilor din Tirgu-Mures.
   La editia a III-a sunt asteptati circa 200 de sportivi de la aproximativ 30 de cluburi din tara.
 Sponsori sunt Herlitz Romania si trops.ro, iar partener media principal este www.natiuneaMMA.ro.
    Informatii suplimentare despre Cupa ARMURA gasiti la numarul de telefon 0731-014.128 si la adresa de e-mail bogdan@sportlife.ro.
    
Vlad Amariei-www.natiuneaMMA.romagazin de tricouri mma k1 fight rei fight club - club de mma mures mma fan troops - articole sportive clubul sportiv one heart brasov real combat fight club

home    despre    istoric mma    clasamente luptatori    mma in romania    video    stiri    forum    contact    site map
web design softconcept    electronic components    pizzerie mures   

Copyright © 2009-2012 Natiunea MMA