Natiunea MMA

Clay Guida vs. Takanori Gomi la UFC 125
11/10/2010

Mike Chiappetta-www.mmafighting.comMeciurile interesante continua sa apara in UFC. UFC 125 a mai adaugat un meci important in cadrul categoriei usoare,Clay Guida avandu-l ca oponent pe Takanori Gomi.

S-au auzit zvonuri despre aceasta infruntare de ceva vreme,dar Guida a confirmat acest lucru in timpul acestui weekend ,la emisiunea MMA Tonight la ESPN 1000 Chicago.

"Unul dintre luptatorii mei favoriti pe care l-am remarcat in timp ce ma uitam la MMA," i-a spus Guida prezentatorului acestei emisiuni."Ma uit la el cu respect, si de abia astept sa il ridic de pe jos dupa ce il dobor si il lovesc de gardurile Octogonului."

Guida a fost unul dintre cei mai buni luptatori ai categoriei usoare UFC din ultimii ani,si dupa un inceput destul de ezitant,a castigat cinci din ultimele sapte meciuri in octogon,cele mai recente victorii fiind impotriva lui Shannon Gugerty si Rafael dos Anjos.

Cu un palmares de 27-11,Guida simte ca este pregatit ,atat psihic cat si fizic,sa lupte pentru centura categoriei usoare.

"Sunt acolo printre cei mai buni " a spus Guida."Stiu acest lucru in inima mea,si acolo conteaza.Antrenamentele vorbesc de la sine.Sunt la sala lui Greg Jackson,ma antrenez cu cei mai buni din lume.Este doar o chestiune de timp pana imi elimin adversarii si voi fi mai aproape de centura categoriei usoare."

Intre timp,legendarul Gomi si-a revenit dupa infrangerea in fata lui Kenny Florian la debutul sau in UFC,invingandu-l pe Tyson Griffin prin KO in august.Fost campion PRIDE al categoriei mijlocie si considerat odata cel mai bun luptator din lume al acestei categorii,Gomi are un palmares de 32-6.

UFC 125 are loc pe 1 Ianuarie la MGM Grand Garden Arena in Las Vegas.Main eventul acestei gale va fi un meci pentru centura categoriei usoare intre campionul en titre Frankie Edgar si pretendentul nr.1 la titlu,Gray Maynard.


magazin de tricouri mma k1 fight rei fight club - club de mma mures mma fan troops - articole sportive clubul sportiv one heart brasov real combat fight club

home    despre    istoric mma    clasamente luptatori    mma in romania    video    stiri    forum    contact    site map
web design softconcept    electronic components    pizzerie mures   

Copyright © 2009-2012 Natiunea MMA