Natiunea MMA

Clay Guida, Chad Mendes, Erik Koch si Dustin Poirier intra pe fight-cardul UFC 164
29/05/2013Clay Guida si Chad Mendes au fost din nou planificati sa se intalneasca in cadrul evenimentului UFC 164.

Acestia au fost initial asteptati sa se lupte luna trecuta in cadrul UFC on Fox 7, dar confruntarea nu a mai avut loc dupa ce Guida s-a retras datorita unei accidentari, iar Mendes a fost nevoit sa il intalneasca pe Darren Elkins. UFC 164 va avea loc in 31 August la Bradley Center din Milwaukee, iar tot aici ii vom putea vedea pe Erik Koch infruntandu-l pe Dustin Poirier. Initial Koch ar fi trebuit sa se confrunte cu “The Diamond” anul trecut in cadrul UFC 143, dar Poirier a fost nevoit sa se lupte cu Max Holloway, dupa ce Koch s-a retras si el in urma unei accidentari.

Guida, 31, a avut debutul la categoria pana in urma cu 4 luni, dupa mai multe infrangeri la 70 de kg, fiind infrant la decizie de catre Hatsu Hioki in cadrul UFC on Fox 6. Intre timp, Mendes a avut 3 victorii consecutive de cand a ratat titlul in 2012 in fata lui Jose Aldo, castigand cu knockout-uri in prima runda asupra lui Cody McKenzie, Yaotzin Meza si Elkins.

Koch, care a fost considerant un contestatar de top de la categoria pana, era foarte aproape de a avea 4 victorii consecutive, dar a fost oprit de Ricardo Lamas, care l-a infrant in cea de-a doua runda a intalnirii lor din 26 Ianuarie. Poirier intra in cusca cu o infrangere la decizie in fata veteranului Cub Swanson, care a fost a doua infrangere din ultimele 3 confruntari.

Sursa
magazin de tricouri mma k1 fight rei fight club - club de mma mures mma fan troops - articole sportive clubul sportiv one heart brasov real combat fight club

home    despre    istoric mma    clasamente luptatori    mma in romania    video    stiri    forum    contact    site map
web design softconcept    electronic components    pizzerie mures   

Copyright © 2009-2012 Natiunea MMA