Natiunea MMA

Ciocnire la nivel inalt
21/12/2016  Greii Alistair Overeem si Mark Hunt se vor bate in cadrul galei UFC 209.
  Este primul meci anuntat de promotorul californian pentru evenimentul ce va avea loc la Arena T-Mobile din Paradise, Las Vegas (Nevada, Statele Unite ale Americii).  
  Cei doi s-au mai intalnit in iulie 2008, cand Overeem l-a "terminat" pe Hunt chiar in runda inaugurala.
  In varsta de 36 de ani, Alistair Overeem este unul dintre cei mai experimentati si titrati luptatori din Octogon. “The Reem” are la activ nu mai putin de 50 de succese in cusca in cei 17 ani de cariera. Din nefericire pentru el, ultima aparitie s-a soldat cu un esec. Olandezul (Overeem s-a nascut, insa, in Anglia) a fost facut KO la pumni de americanul de origine croata Stipe Miocic in cadrul UFC 203 din 10 septembrie. A fost abia a saptea infrangere suferita de Overeem, precedenta datand din septembrie 2014 (invingator a fost atunci Ben Rothwell). Totusi, “The Demolition Man” se poate lauda cu o performanta notabila. A invins sase fosti campioni mondiali ai diviziilor grea si semigrea: Andrei Arlovski, Fabricio Werdum, Frank Mir, Brock Lesnar, Junior dos Santos si Vitor Belfort.
  Viitorul sau adversar, neozeelaandezul cu origini samoane Mark Hunt a ajuns la 42 de ani, dar nu are atatea meciuri in picioare cate victorii a repurtat Overeem. Totusi, Hunt s-a impus in ultimele trei intalniri, cea din urma fiind un caz special. Astfel, dupa ce i-a intrecut pe Antonio Silva si Frank Mir, “The Doctor” a pierdut confruntarea cu Brock Lesnar, insa rezultatul a fost “intors”, Lesnar fiind depistat pozitiv cu clomifen. Mai mult, Hunt a cerut despagubiri de doua milioane si jumatate de dolari, insa pretentiile sale au fost respinse.
  2017 va fi al 25-lea an de UFC, care a programat, pana in luna martie, 9 gale, cea din Las Vegas fiind a saptea in ordine cronologica.

 Vlad Amariei-www.natiuneaMMA.ro

 Sursa
magazin de tricouri mma k1 fight rei fight club - club de mma mures mma fan troops - articole sportive clubul sportiv one heart brasov real combat fight club

home    despre    istoric mma    clasamente luptatori    mma in romania    video    stiri    forum    contact    site map
web design softconcept    electronic components    pizzerie mures   

Copyright © 2009-2012 Natiunea MMA