Natiunea MMA

Chuck "The Iceman" Liddell are parte de o noua provocare...casatoria
15/11/2010

www.MMAmania.com

Fostul campion al UFC, si participant la Dancing with the Stars, Chuck Liddell, are parte acum de o noua provocare in viata sa: casatoria.

Dupa o relatie care deja dureaza de mai mult de un an, si in care cei doi au trecut prin multe momente interesante impreuna, printre care se poate enumera o reclama pentru un model de pantofi de alergare, in care au aparut complet dezbracati, Chuck Liddell a cerut-o in casatorie pe Heidi Northcott in urma unei excursii cu elicopterul in Grand Canion.

Conform siteului specializat in relatari despre viata starurilor americane, People.com, inca nu s-a stabilit o data precisa pentru fericitul eveniment din viata celor doi, dar e de asteptat ca nunta sa aiba loc undeva la mijlocul lui 2011.

 
magazin de tricouri mma k1 fight rei fight club - club de mma mures mma fan troops - articole sportive clubul sportiv one heart brasov real combat fight club

home    despre    istoric mma    clasamente luptatori    mma in romania    video    stiri    forum    contact    site map
web design softconcept    electronic components    pizzerie mures   

Copyright © 2009-2012 Natiunea MMA