Natiunea MMA

Chris Weidman se retrage de la UFC 173 cu o accidentare; lupta cu Machida trece la UFC 175
25/03/2014Campionul categoriei mijlocii a UFC, Chris Weidman, a fost nevoit sa se retraga din motive medicale din lupa pe care o avea programata cu Lyoto Machida la UFC 173, au anuntat aseara oficialii organizatiei.

Weidman (11-0) va trebui sa suporte o interventie chirurgicala minora dupa ce s-a accidentat la genunchi in timpul antrenamentului. Drept urmare, lupta in care acesta trebuia sa isi apere titlul a fost mutata ca Main Event al UFC 175 ce se va desfasura pe 5 iulie la Mandalay Bay Events Center in Las Vegas.

Promotia americana nu a anuntat inca un nou Main Event pentru UFC 173, dar se asteapta sa faca acest lucru in urmatoarele zile.

Aceasta schimbare este a doua pentru Weidman, dupa ce initial era programat sa lupte cu Vitor belfort pe 24 mai la UFC 173. Acesta din urma s-a retras insa din confruntare dupa ce Comisia Atletica a Statului Nevada a declarat ilegala terapia de inlocuire hormonala pe care acesta o folosea.

Dupa retragerea lui Belfort, Machida si-a aratat imediat disponibilitatea pentru lupta. Cu un palmares bun de 2-0 de cand a trecut la divizia mijlocie, reprezentat de victorii importante in fata lui Mark Munoz si gegard Mousasi, fostul detinator al tilului la semi-grea e acum considerat numarul 2 in divizia mijlocie pe site-ul oficial al UFC.

Sursa
magazin de tricouri mma k1 fight rei fight club - club de mma mures mma fan troops - articole sportive clubul sportiv one heart brasov real combat fight club

home    despre    istoric mma    clasamente luptatori    mma in romania    video    stiri    forum    contact    site map
web design softconcept    electronic components    pizzerie mures   

Copyright © 2009-2012 Natiunea MMA