Natiunea MMA

Chris Weidman - "Cand eram mic am luat multa bataie de la ceilalti copii"
26/12/2013Multi dintre luptatorii profesionisti au diferite probleme din copilarie, iar Chris Weidman nu face exceptie de la regula.

Acesta este de neinvins in artele martiale mixte, a castigat confruntarea cu Anderson Silva la inceputul acestui an.

“Cand eram mic, am luat multa bataie de la ceilalti copii… Nu m-am consumat prea mult pe acest subiect, pana acum cativa ani, cand am tinut un discurs cu privire la acest subiect, ajungand sa realizez cat de mult am fost batjocorit.”, a spus intr-un clip filmat de producatorul Robby Razak.

“Am crescut intr-un cartier destul de rau famat, unde am fost nevoit sa ma lupt mereu. Nici fratele meu nu mi-a facut viata mai usoara. S-a asigurat sa fiu batut cat mai mult. Daca el nu ma batea, isi pune prietenii sa ma bata. A aruncat in mine cu o greutate de 3 kg, pentru ca nu am vrut sa ii duc o prajiturica. Mi-a spart capul. Consider ca aceste lucruri, iti formeaza caracterul in viitor, iar anturajul pe care il ai te face mai dur. Sunt recunoscator pentru trecutul meu, deoarce m-a ajutat sa fiu persoana care sunt azi.”

Sursamagazin de tricouri mma k1 fight rei fight club - club de mma mures mma fan troops - articole sportive clubul sportiv one heart brasov real combat fight club

home    despre    istoric mma    clasamente luptatori    mma in romania    video    stiri    forum    contact    site map
web design softconcept    electronic components    pizzerie mures   

Copyright © 2009-2012 Natiunea MMA