Natiunea MMA

Chris Lytle își încheie cariera în UFC finalizându-l pe Dan Hardy in gala Live on Versus
16/08/2011

Chris Lytle si-a încheiat cariera în UFC în stil mare, duminica noaptea în Milwaukee, finalizându-l pe Dan Hardy cu mai puțin de un minut rămas în runda a treia a unui main event de excepție.

Lytle, care are 36 de ani, a anunțat înainte de lupta ca se va retrage pentru a petrece mai mult timp cu familia sa și a avut parte de o retragere cum nu se putea mai bine. Lupta a fost exact genul de bătaie pe care Lytle îl dorește, o mulțime de pumni aruncați de către ambii concurenți. Lupta s-a dat aproape în întregime în picioare, dar, spre sfârșitul rundei a treia, atunci când s-au dus la sol pentru prima dată, Lytle a inițializat o ghilotină care l-a forțat pe Hardy să renunțe.

"Îmi place să fiu luptător", a declarat Lytle după aceea, alături de cei doi copii în interiorul Octogonului. "Îmi place să fac parte din UFC. Îmi place probabil mai mult decât orice în viată - cu excepția unui singur lucru, și acesta este familia mea. Știu că este timpul sa le dedic mai mult timp. Deși mă doare să fac asta, fac alegerea corectă."

Sursa
magazin de tricouri mma k1 fight rei fight club - club de mma mures mma fan troops - articole sportive clubul sportiv one heart brasov real combat fight club

home    despre    istoric mma    clasamente luptatori    mma in romania    video    stiri    forum    contact    site map
web design softconcept    electronic components    pizzerie mures   

Copyright © 2009-2012 Natiunea MMA