Natiunea MMA

Chris Leben, suspendat din UFC pe 1 an de zile, dupa ce a picat testul anti-doping
29/11/2011

Pe site-ul de internet al UFC a aparut o stire foarte importanta. Chris Leben a picat testul anti-doping la care a fost supus dupa gala cu numarul 138, in care l-a intalnit pe Mark Munoz. El a fost depistat pozitiv cu oxycodone si cu oxymorphone, folosite in general la tratarea durerilor puternice.

Ca rezultat al acestui test, Leben va fi suspendat din lupta pentru un an de zile.

"Imi place Chris, si as vrea sa ii mearga bine, dar din cauza actiunilor sale, el a fost suspendat pentru un an" a declarat presedintele UFC, Dana White. "Daca are nevoie de ajutor profesional, noi suntem aici pentru el. Vrem sa se descurce bine nu doar in Octogon, dar si in viata sa personala."

Leben a spus ca accepta situatia si ca isi cere scuze de la fanii sai.

Pozitia in care se afla el acum este una foarte dificila, dupa ce se parea ca e la o singura victorie de lupta pentru titlu, el ajungand acum sa fie suspendat pentru folosirea de substante interzise. El a mai avut in acest an probleme cu legea, dupa ce a fost arestat in urma cu cateva luni pentru conducerea unui autovehicul sub influenta bauturilor alcoolice. Ramane de vazut daca si cum mai poate el sa isi refaca cariera o data foarte urmarita si admirata in lumea MMA.

Sursa
magazin de tricouri mma k1 fight rei fight club - club de mma mures mma fan troops - articole sportive clubul sportiv one heart brasov real combat fight club

home    despre    istoric mma    clasamente luptatori    mma in romania    video    stiri    forum    contact    site map
web design softconcept    electronic components    pizzerie mures   

Copyright © 2009-2012 Natiunea MMA