Natiunea MMA

Cheick Kongo vs Matt Mitrione, adaugata la fight-cardul galei UFC 137 din noiembrie
15/07/2011

UFC 137 incepe sa prinda contur drept una dintre cele mai interesante gale puse in scena de promotia americana in acest an.

Dupa ce s-a anuntat de curand includerea unei confruntari intre Roy Nelso si Mirko Cro-Cop, pe fight cardul serii din 29 octombrie, aseara a mai fost adaugata o confruntare contand pentru categoria grea. Matt Mitrione si Cheick Kongo urmeaza sa intre in Octogon , conform unei stiri facute publice de Brett Okamoto de la canalul de stiri ESPN.

Canalul de Twitter al UFC a relansat afirmatia lui Brett, un lucrul care aproape confirma oficial aceasta confruntare.

Mitrione si Kongo au reusit amandoi victorii importante la UFC on Versus 4, de luna trecuta. Kongo a reusit una dintre cele mai insemnate reveniri vazute intr-o lupta de MMA din ultimul timp, reusind sa revina si sa il faca KO pe Pat Barry, in timp ce Mitrione l-a dominat copios si apoi l-a facut KO pe Christian Morecraft.

Daca la asta mai adaugi Main Eventul serii, care va fi Georges St Pierre vs Nick Diaz, si debutul pentru UFC al starului japonez Hatsu Hiroki, imaginea de ansamblu a fight-cardului incepe sa arate tot mai bine.

Sursa
magazin de tricouri mma k1 fight rei fight club - club de mma mures mma fan troops - articole sportive clubul sportiv one heart brasov real combat fight club

home    despre    istoric mma    clasamente luptatori    mma in romania    video    stiri    forum    contact    site map
web design softconcept    electronic components    pizzerie mures   

Copyright © 2009-2012 Natiunea MMA