Natiunea MMA

Cheick Kongo vs Mark Hunt la UFC 144 in Japonia, pe 25 februarie 2012
22/11/2011


Cheick Kongo               vs                     Mark Hunt

Fight Cardul galei UFC 144, care va marca revenirea promotiei americane in Japonia, incepe sa devina tot mai interesant. La categoria grea, legenda kickboxului mondial Mark Hunt, foarte popular in tara soarelui rasare, il va intalni pe Cheick Kongo, iar la categoria cocos, Takeya Mizugaki va das piept cu Chris Cariaso.

Considerat unul dintre cei mai buni grei din lume la ora actuala, Kongo are la activ anul acesta doua victorii insemnate in fata lui Pat Barry si Matt Mitrione. El are un palmares total de 17-6-2 si s-a dovedit nu o data a fi un adversar de temut pentru orice sportiv de la divizia suprema de greutate.

Veteranul neo-zeelandez, Mark Hunt, si-a inceput cariera in MMA chiar in Japonia, unde a luptat in unsprezece din cele paisprezece lupte ale carierei sale in acest sport, mai intai pentru PRIDE si apoi pentru DREAM. Multa lume a considerat cariera sa de MMA terminata dupa ce peirduse de sase ori la rand la un moment dat, dar in ultimul timp legendarul luptator a demonstrat ca mai are multe de spus in acest sport, invingandu-i pe Chris Tuchscherer si Ben Rothwell.

UFC 144 are loc pe 25 februarie 2012 la Saiatama SuperArena, in Saiatama, Japonia.

Sursa
magazin de tricouri mma k1 fight rei fight club - club de mma mures mma fan troops - articole sportive clubul sportiv one heart brasov real combat fight club

home    despre    istoric mma    clasamente luptatori    mma in romania    video    stiri    forum    contact    site map
web design softconcept    electronic components    pizzerie mures   

Copyright © 2009-2012 Natiunea MMA