Natiunea MMA

Cheick Kongo lupta cu Pat Barry la UFC Live 4 din 26 iunie
15/03/2011


Pat Barry                       vs              Cheick Kongo

Greii Pat Barry si Cheick Kongo au acceptat sa lupte pe 26 iunie in cel de-al patrulea eveniment transmis in direct de catre canalul de televiziune Versus din istoria promotiei americane.

MMA Weekly a raportat pentru prima data aceasta lupta, iar sursele Sherdog au confirmat corectitundinea informatiei, si au specificat ca acordurile pentru lupta urmeaza sa fie semnate in curand.

UFC a anuntat recent organizarea celei de-a patra gale dedicate canalului de televiziune Versus, dar nu a desemnat inca o locatie oficiala.

Fost kickboxer si luptator de SanShou (Kung-Fu), Barry are acum un palmares de 6-2 de la trecerea la MMA in mai 2008. La 31 de ani, el este originar din New Orleans, dar locuieste acum in Milwaukee, unde se pregateste alaturi de respectatul antrenor de stand-up, Duke Roufus. Impotriva lui Kongo, el va incerca sa obtina prima victorie consecutiva sub bannerul UFC; pe 22 ianuarie, el a reusit o victorie prin decizia unanima a arbitrilor in fata lui Joey Beltran la "Fight for the Troops 2."

Kongo, 35 de ani, vine dupa un egal dictat de toti arbitrii judeatori in fata lui Travis Browne la UFC 120, din octombrie 2010. Inainte de aceasta lupta, el pusese capat unei serii de doua infrangeri consecutive atunci cand l-a obligat pe Paul Buentello sa se recunoasca invins prin submisiei in urma unor lovituri de pumni in martie 2010, la UFC Live 1. Kongo, care va aniversa 10 ani de cariera profesionista in MMA in luna iunie, e luptator al UFC de aproape cinci ani, si are un palmares de 8-4-1 in promotia americana.

Sursa - www.sherdog.com

 

 
magazin de tricouri mma k1 fight rei fight club - club de mma mures mma fan troops - articole sportive clubul sportiv one heart brasov real combat fight club

home    despre    istoric mma    clasamente luptatori    mma in romania    video    stiri    forum    contact    site map
web design softconcept    electronic components    pizzerie mures   

Copyright © 2009-2012 Natiunea MMA