Natiunea MMA

Chahid Oulad el Hadj ii ia locul lui Pajonsuk in Turneul It's Showtime "Fast and Furious"
08/06/2011

It's Showtime a anuntat astazi ca Chahid Oulad el Hadj ii va lua locul lui Pajonsuk SuperPro in viitorul turneul Fast and Furious.

Programat sa se desfasoare pe 24 septembrie in Bruxelles, turneul de opt oameni va pune fata in fata cativa dintre cei mai buni luptatori de kickbox din lume, la categoria 70lg.

Includerea lui Chahid va da o fata nou cel putin uneia dintre luptele rundei inaugurale, el fiind cunoscut pentru stilul sau direct si fara compromisuri. Nu ar fi de mirare sa avem parte si de o posibila surpriza din partea lui, chiar daca ajunge sa lupte cu vre-unul dintre favoriti. Cu toate astea nu trebuie sa uitam ca el nu este genul de sportiv care mizeaza prea mult pe KO, si ca in trecut nu a avut o prestatie prea stralucitoare in fata competitiei de inalt nivel.

Din pacate pentru iubitorii artelor martiale, fostul campion al Lumpinee Stadium, Pajonsuk, nu va intra in mult asteptatul turneu. Originar din centrul Tailandei, el a participat si la Olimpiada, ca boxer amator, pe langa palmaresul sau foarte bogat de muay thai si kickbox.

In acest moment, luptatorii desemnati sa ia parte la turneu sunt:

Giorgio Petrosyan
Andy Souwer
Gago Drago
Murat Direkçi
Chris Ngimbi
Artur Kyshenko
Harut Grigorian
Chahid Oulad el Hadj

Sursa

 
magazin de tricouri mma k1 fight rei fight club - club de mma mures mma fan troops - articole sportive clubul sportiv one heart brasov real combat fight club

home    despre    istoric mma    clasamente luptatori    mma in romania    video    stiri    forum    contact    site map
web design softconcept    electronic components    pizzerie mures   

Copyright © 2009-2012 Natiunea MMA