Natiunea MMA

Chael Sonnen vs Wanderlei Silva, pe fight-cardul viitoarei gale UFC din vara
31/01/2014Confruntarea intre Chael Sonnen – Wanderlei Silva se va alatura lui Chris Weidman – Vitor Belfort in evenimentul din luna Mai sau Iulie pe care organizatia americana il va pune in scena in SUA.

In cadrul aceluiasi eveniment in care Chris Weidman isi va apara titlul categoriei mijlocii in fata lui Vitor Belfort va avea loc aceasta noua confruntare interesanta.

Presedintele UFC Dana White a confirmat joi ca Sonnen il va infrunta pe Silva in show-ul viitor. Inca nu este stabilita o data exacta pentru acest eveniment, si nici locatia sa, dar tabelul de lupta se anunta deja a fi unul foarte interesant.

“Confruntarea va avea loc pe acelasi card”, a spus White.

Momentan, Silva si Sonnen sunt antrenori adversi In “The Ultimate Fighter: Brazil 3”, care se va difuza in Martie pe UFC Fight Pass. Ei nu se prea agreaza, dupa o serie de discutii mai putin amicale si mai multe altercatiiin cadrul show-ului. Vom vedea ce se intampla dupa ce usa custii se va inchide in spatele lor. Va fi o nebunie.

Sursamagazin de tricouri mma k1 fight rei fight club - club de mma mures mma fan troops - articole sportive clubul sportiv one heart brasov real combat fight club

home    despre    istoric mma    clasamente luptatori    mma in romania    video    stiri    forum    contact    site map
web design softconcept    electronic components    pizzerie mures   

Copyright © 2009-2012 Natiunea MMA