Natiunea MMA

Chael Sonnen vs Wanderlei Silva, main eventul galei UFC din 31 mai in Brazilia
14/02/2014UFC 173 a ramas fara co-main event, deoarece confruntarea intre Chael Sonnen si Wanderlei Silva va fi cap de afis pentru evenimentul din 31 Mai ce va avea loc in Brazilia.

Mai multe detalii inca nu se cunosc, dar se astepta ca in curand sa fie publice informatii suplimentare. Schimbarea a fost facuta fara niciun motiv declarat public.

UFC 173 va avea loc in 24 Mai la MGM Grand Garden Arena din Las Vegas, si va avea main event confruntarea dintre Chris Weidman si Vitor Belfort.

Sonnen si Silva sunt momentan antrenori pentru al treilea sezon TUF din Brazilia. Sonnen a avut ultima confruntare in 16 Noiembrie, cand a fost infrant printr-un knockout de Rashad Evans in cadrul UFC 167. Pe de alta parte, Silva nu a mai avut nicio lupta de anul trecut din Marite, cand l-a infrant pe Brian Stann in cadrul UFC on Fuel TV 8.

Sursamagazin de tricouri mma k1 fight rei fight club - club de mma mures mma fan troops - articole sportive clubul sportiv one heart brasov real combat fight club

home    despre    istoric mma    clasamente luptatori    mma in romania    video    stiri    forum    contact    site map
web design softconcept    electronic components    pizzerie mures   

Copyright © 2009-2012 Natiunea MMA