Natiunea MMA

Chael Sonnen vs Mauricio Rua, Main Eventul UFC on Fox Sports 1 din 17 august
05/06/2013Debutul UFC pe canalul de televiziune Fox Sports 1 va avea drept cap de afis confruntarea dintre Chael Sonnen si Mauricio "Shogun" Rua. Oficialii organizatiei americane au facut publica aceasta stire ieri dupa masa.

UFC on Fox Sports 1 are loc pe 17 august la TD Garden in Boston, si mai are deja confirmata pe fight-card lupta dintre Michael McDonald si Brad Pickett.

Rua, 31 de ani, are victorii si infrangeri alternative in ultimele sale opt lupte, si a fost invins in ultima sa aparitie in cusca de catre Alexander Gustafsson in gala UFC on Fox 5. Sonnen a revenit la categoria semi-grea in luna aprilie pentru prima data in Aprilie, dar a fost facut TKO chiar in prima runda de campionul diviziei, Jon Jones.

Cei doi urmau sa se mai intalneasca o data, la UFC 161 de la sfarsitul acestei luni, dupa ce adversarul original al lui Rua, Antonio Rogerio Nogueira s-a retras din lupta in urma unei accidentari. Desi Sonnen s-a oferit sa ii ia locul lui Minotoro, lupta nu a mai fost organizata pentru aceasta gala, dar a fost mutata pe fight-cardul galei UFC on FOX Sports 1.

Sursamagazin de tricouri mma k1 fight rei fight club - club de mma mures mma fan troops - articole sportive clubul sportiv one heart brasov real combat fight club

home    despre    istoric mma    clasamente luptatori    mma in romania    video    stiri    forum    contact    site map
web design softconcept    electronic components    pizzerie mures   

Copyright © 2009-2012 Natiunea MMA